breaking news Νέο

Σ.Υ.Δ.Η. : «Καλοδεχούμενες οι συναντήσεις με όλους τους υποψήφιους δημάρχους, τη συνεργασία τη θέλουμε και μετά τις εκλογές»

Σ.Υ.Δ.Η. : «Καλοδεχούμενες οι συναντήσεις με όλους τους υποψήφιους δημάρχους,  τη συνεργασία τη θέλουμε και μετά τις εκλογές»

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τοπικών Μ.Μ.Ε. έντυπων και ηλεκτρονικών οφείλουμε να διευκρινίσουμε, τόσο προς τους αναγνώστες των μέσων αυτών όσο και προς τα μέλη του σωματείου μας τα εξής :

Η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας κ. Γιάννη Παπαγιάννη έγινε με την διοίκηση του «αδελφού» σωματείου των Εξωτερικών Συνεργείων και όχι με την διοίκηση των δικού μας σωματείου, που είναι το πολυπληθέστερο και αρχαιότερο καθώς και αυτό που από τον τίτλο του φανερώνει ότι έχει και μέλη εργαζόμενους και από άλλους Δήμους της Ημαθίας και σκοπό έχει την ενοποίηση των σωματείων ανά Νομό στους Επαρχιακούς Νομούς, όπως είναι και η πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Είναι καλοδεχούμενη κάθε τέτοια συνάντηση με όλους του υποψήφιους Δημάρχους τόσο του Δήμου Βέροιας όσο και των άλλων Δήμων του Νομού Ημαθίας στους οποίους υπάρχουν εργαζόμενοι μέλη του σωματείου μας.

Το μόνο θέμα που εμείς ως σωματείο θα βάλουμε, πέραν από την ενημέρωση σε όσα ζητήματα  μας τεθούν, είναι ότι αυτή την συνεργασία την θέλουμε και μετά τις εκλογές από όποια  θέση και  εάν βρεθούν μετά την ετυμηγορία των Δημοτών των Δήμων της Ημαθίας.

Σήμερα τα συσσωρευμένα προβλήματα των εργαζομένων  στους ΟΤΑ της χώρας, που οφείλονται στην υποστελέχωση των υπηρεσιών τους και στην περικοπή των πόρων προς την Αυτ/δίοικηση, έχουν φέρει σε δυσμενή θέση τους εργαζόμενους αλλά και του Δημότες που παρόλες τις φιλότιμες  προσπάθειες των εργαζομένων δεν μπορούν να προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες που και οι ίδιοι  θέλουν, προς τους Δημότες.

Κρίσιμο επίσης ερώτημα είναι, και θα τεθεί σε όλους, για να έχουμε τις απόψεις των υποψηφίων ποια η γνώμη τους για την ιδιωτικοποίηση κάποιων, αρχικά, υπηρεσιών των Δήμων.

 Τέλος πιστεύουμε ότι θέλει κοινή προσπάθεια και  ειλικρινή συνεργασία των εργαζομένων και των νέων διοικήσεων που θα προκύψουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές για το καλό των Δημοτών που όλοι για αυτούς πρέπει να πασχίζουμε.

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.                                                         Ο Γ.Γραμματέας

Χειμώνας Αθανάσιος                                             Τριγώνης Γρηγόρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής