breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Έχασε 1 εκατομμύριο λίρες μέσα από τα χέρια του!

Έκανε τις λάθος επιλογές, έφτασε στο πηγάδι, αλλά δεν ήπιε νερό. Για την ακρίβεια, δεν έφυγε με άδεια χέρια από το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», καθώς κέρδισε 500.000 λίρες, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να φύγει με το εκατομμύριο, αν δεν είχε βιαστεί και δεν είχε «κάψει» όλες τις βοήθειες.

Ο Τζον Ρόμπινσον, δάσκαλος από το Μπέρμιγχαμ, σίγουρα θα έγραφε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του γνωστού τηλεπαιχνιδιού στη Βρετανία, καθώς θα γινόταν ο πρώτος, που θα κέρδιζε τόσα πολλά χρήματα, εάν είχε κρατήσει μία από τις τρεις βοήθειες. Όπως αποδείχθηκε, το «τηλεφώνημα από φίλο» θα του έδινε το εκατομμύριο, καθώς ο φίλος γνώριζε τη σωστή απάντηση στην ερώτηση «Ποιός πρώην πρωθυπουργός (της Βρετανίας) δεν έχει υπηρετήσει ποτέ ως υπουργός Εξωτερικών».

Όταν όμως απέτυχε να απαντήσει στην ερώτηση «Ποιός πρώην πρωθυπουργός δεν έχει υπηρετήσει ποτέ ως υπουργός Εξωτερικών», τα έχασε μέσα από τα χέρια του.

Ο Ρόμπινσον κατάφερε με δεξιοτεχνία να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, εκτός από την τελευταία, που θα του έδινε και το εκατομμύριο. Οι πιθανές απαντήσεις, από τις οποίες έπρεπε να επιλέξει τη σωστή, ήταν Γουίνστον Τσόρτσιλ, Άντονι Έντεν, Άλεκ Ντάγκλας Χομ και Χάρολντ Μακμίλαν.

Ευτυχώς για εκείνον δεν στοιχημάτισε τις 500.000 λίρες, που είχε συγκεντρώσει μέχρι εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, γιατί, όπως παραδέχτηκε λίγο αργότερα, θα είχε απαντήσει «ο Άντονι Έντεν» και θα είχε χάσει όλα τα λεφτά, αφού η σωστή απάντηση ήταν «ο Γουίνστον Τσόρτσιλ».

*****

Ψάρεψε καρχαριοειδές στη Ν. Αγχίαλο, με ουρά μεγαλύτερη απ’ το σώμα!

Το ενδιαφέρον και το θαυμασμό όσων βρέθηκαν στο λιμανάκι της Ν. Αγχιάλου, προκάλεσε ένα καρχαριοειδές μήκους 3 μέτρων και βάρους περίπου 100 κιλών, που πιάστηκε στα δίχτυα ενός μικρού αλιευτικού σκάφους. Πρόκειται για ένα αλεπόσκυλο, χαρακτηριστικό του οποίου είναι ότι η ουρά είναι μεγαλύτερη από το σώμα, που παρουσίασε με περηφάνια ο ψαράς και τελικά κατέληξε στα… πιάτα καλοφαγάδων.

Το συγκεκριμένο είδος ψαριού μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 7 μέτρα και σε βάρος τα 350 κιλά και είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο.

*****

Οικοδόμος γκρέμισε 5 σπίτια αξίας μεγαλύτερης από μισό δισεκατομμύριο ευρώ το καθένα!

Ένας οικοδόμος στη Βρετανία, σε κατάσταση αμόκ, κατέστρεψε μ’ έναν εκσκαφέα πέντε νεόδμητα σπίτια, γιατί οι ιδιοκτήτες τους του χρωστούσαν χρήματα.

Το απίστευτο περαστικό έγινε τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο Ντάνιελ Νεάγκου πήγε στο Μπάντινγκφορντ του Χέρτφορντσιρ με τον εκσκαφέα του και επί 40 ολόκληρα λεπτά μετέτρεπε σε ερείπια τα σπίτια, αξίας μεγαλύτερης από μισό δισεκατομμύριο ευρώ το καθένα.

Φρόντισε μάλιστα να βιντεοσκοπήσει τη σκηνή, τόσο με το κινητό του, όσο και μία κάμερα GoPro.

Στο βίντεο φαίνεται πως το διασκέδασε αρκετά, καθώς, ενώ γκρέμιζε τα σπίτια, φώναζε ότι του χρωστούσαν 16.000 λίρες.

Απολογούμενος στο δικαστήριο είπε «το αποφάσισα, ακόμη κι αν γνώριζα ότι θα βρω το μπελά μου. Το έκανα, γιατί είχα λόγο, επειδή δεν με πλήρωσαν, καταλαβαίνετε;». Δεν έπεισε όμως τους δικαστές και έτσι θα περάσει τα επόμενα 4 χρόνια στη φυλακή.

Ο 31χρονος είχε πει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι η εταιρεία, που είχε αναλάβει την υπεργολαβία της ανέγερσης των κατοικιών, όφειλε στη δική του εταιρεία χρήματα από μη καταβεβλημένους μισθούς.

*****

Η πρώτη γειτονιά στον κόσμο που «απαγορεύει» το Instagram

Στο μαγικό κόσμο του Instagram πολλά είναι αυτά που μπορούν να συμβούν και η «μάχη» για την ανάρτηση της καλύτερης φωτογραφίας μπορεί πολλές φορές να οδηγήσει σε ακραίες και υπερβολικές καταστάσεις. Eπειδή όμως, όπου υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση, οι κάτοικοι μίας μικρής γειτονιάς στο Παρίσι αποφάσισαν να πάρουν την -εκτός ελέγχου- κατάσταση στα χέρια τους, λαμβάνοντας δραστικά μέτρα…

Κουρασμένοι από τους ενθουσιασμένους τουρίστες, που φωτογραφίζονται έξω από τα σπίτια τους και τις αμέτρητες αναρτήσεις στο Instagram, οι κάτοικοι μιας μικρής γειτονιάς στο Παρίσι προσπαθούν να «απαγορεύσουν» το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι των κτιρίων γύρω από τη γραφική Rue Cremieux, πιέζουν το δημοτικό συμβούλιο της πόλης να περιορίσει την πρόσβαση στη γειτονιά τους, τουλάχιστον κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα, καθώς ο δρόμος τους έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media και τα ταξιδιωτικά blog, με αποτέλεσμα χιλιάδες τουρίστες να συρρέουν καθημερινά, για να τραβήξουν selfies στο μικρό δρόμο.

*****

Γαμπρός χαστούκισε νύφη, επειδή του πήρε τη μπουκιά από το στόμα…

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο με την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός γαμπρού κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης. Όπως διακρίνεται, το νεόνυμφο ζευγάρι ετοιμάζεται να κόψει την τούρτα και να ταΐσουν ο ένας τον άλλο, όπως προβλέπει άλλωστε η παράδοση.

Ο άνδρας, λοιπόν, δίνει ένα κομμάτι τούρτα στη σύζυγό του. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τότε, έρχεται η σειρά της νύφης, η οποία, όπως φαίνεται, έχει όρεξη για… λίγη παραπάνω πλάκα. Αποφασίζει, λοιπόν, να κάνει ένα αστείο, για να «πειράξει» το γαμπρό και του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα.

Κι ενώ η γυναίκα περιμένει το γέλιο των καλεσμένων, αλλά και του συντρόφου της, αυτός εξοργίζεται και…τη χαστουκίζει με τόση δύναμη, που παραλίγο να πέσει κάτω.


Ψάρεψε καρχαριοειδές στη Ν. Αγχίαλο, με ουρά μεγαλύτερη απ’ το σώμα!
Οικοδόμος γκρέμισε 5 σπίτια αξίας μεγαλύτερης από μισό δισεκατομμύριο ευρώ το καθένα!
Η πρώτη γειτονιά στον κόσμο που «απαγορεύει» το Instagram
Γαμπρός χαστούκισε νύφη, επειδή του πήρε τη μπουκιά από το στόμα…

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής