breaking news Νέο

Έμεινε στην ισοπαλία ο Φίλιππος (26-26) απέναντι στον ΓΑΣ Καματερού εκτός έδρας

Έμεινε στην ισοπαλία ο Φίλιππος (26-26) απέναντι στον ΓΑΣ Καματερού εκτός έδρας

Χωρίς νικητή έμελλε να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του ΓΑΣ Καματερού με τον Φίλιππο, καθώς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 26-26.

Αγωνιστικά, αν και οι παίκτριες της Αθηναϊκής ομάδας από το ξεκίνημα του αγώνα ηταν μπροστά στο σκορ, στα τελευταία λεπτά οι Βεροιώτισσες έκαναν την ανατροπή και το παιχνίδι οδηγήθηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα (26-26).

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Φίλιππος στο τέλος του αγώνα κατέθεσε ένσταση ζητώντας πέναλτι σε παρεμπόδια ρίψης, με τους διαιτητές της συναντησης να απαντούν στο φύλλο αγώνα και να γράφουν για τις έντονες διαμαρτυρίες των συνοδών της ομάδας, που μπορούν να τους οδηγήσουν στον αθλητικό δικαστή. Ειδικότερα, στην ένσταση που κατέθεσε ο Φίλιππος αναφέρεται οτι: «Καταθέτουμε ένσταση γιατί στο 59.44 και ενώ η ομάδα μας έχει την κατοχή γίνεται φάουλ στην παίκτρια μας με το Νο 11 στο κέντρο του γηπέδου. Στην εκτέλεση του φάουλ δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα τρία μέτρα της ρίψης. Συνεπώς και για τους δύο λόγους έπρεπε να δοθεί βάσει των κανονισμών πέναλτι και κόκκινη κάρτα»

 

Παρατηρήσεις διαιτητών

«Το φάουλ εκτελέστηκε κανονικά χωρίς παρεμπόδιση της παίκτριας που έκανε την ρίψη και δεν υποπίπτει στην εφαρμογή του συγκεκριμένου άρθρου. Με την λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής του Φιλίππου Γιώργος Τσικίνας, εισήλθε στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου και με απειλητικό ύφος απευθύνθηκε στην μία διαιτητή, χρησιμοποιώντας τις εξής εκφράσεις: «Γιατί δεν έκανες χρήση του κανονισμού των τελευταίων 30 δευτερολέπτων στο φάουλ, να δώσεις πέναλτι και κόκκινη κάρτα; Mας πήρατε το παιχνίδι με το έτσι θέλω και παίζετε με τον ιδρώτα μας. Στη συνέχεια εισήλθε και ο συνοδός Δημήτρης Τσικίνας στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου απευθυνόμενος στην άλλη διαιτητή είπε: «Εμάς μ@λ@κες μας θεωρείται; Εσύ δεν θα ξαναπαίξεις. Να δω πότε θα ξανασφυρίξεις. Mας ακολούθησαν μέχρι την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο». Ακολουθεί έκθεση.

 

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 3-2, 5-5, 8-5, 10-7, 13-10 (ημχ.), 17-11, 18-13, 19-14, 22-17, 25-22, 26-26

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Σκοδριάνος): Τσικνάκη, Παπαδοπούλου, Μ. Βασιλείου, Δαμασκού, Λιβαρδά, Ζενέλι 6, Φακίνου, Χριστοπούλου 3, Αλιφιέρη 1, Μανουσάκη, Τσιούλιου 4, Α. Βασιλείου 10, Χριστοδούλου, Ψαρρή 2, Βελιδάκη.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Τσικίνας): Νάτσο 3, Κατσικαρώνη, Καραμήτσου, Γιαννοπούλου, Ανθίτση 1, Σπυριδοπούλου, Ζουμπουλίδου, Γεωργιάδου 6, Γαβριηλίδου, Νούσια 5, Λούρη 6, Θεοδοσοπούλου, Εμμανουηλίδου 2, Θεοδοσοπούλου.

Διαιτητές: Παπαματθαίου- Χρηστίδη

Δίλεπτα: 5-5

Πέναλτι: 5/7-2/3


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής