breaking news Νέο

Aγιασμός στο Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας για τη νέα χρονιά

Aγιασμός στο Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας για τη νέα χρονιά

Αγιασμός για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε χθες στις 12 το μεσημέρι, στο Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμωνα, πατήρ Νεκτάριο Χαλετζή, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Βέροιας, ο οποίος και έδωσε τις ευχές του.

«Καλή δύναμη και δημιουργική χρονιά σ' όλους σας. Ο Δήμος θα στέκεται αρωγός στην προσπάθειά σας και με τη βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά», ευχήθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόφιλος Κορωνάς, ενώ με τη σειρά της, η κ. Μελίνα Διαμιανίδου, διευθύντρια του Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας, σημείωσε : «Δύσκολη κάθε χρονιά, αλλά η ελπίδα δεν χάνεται ποτέ!».

Εκδήλωση για το Λουκιανό Κηλαηδόνη στις 3 Δεκεμβρίου

Η ίδια ακόμα ενημέρωσε ότι, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας στις 3 Δεκεμβρίου, το Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στη μνήμη του αξέχαστου καλλιτέχνη Λουκιανού Κηλαηδόνη, στην οποία και θα παραστεί η σύζυγός του Άννα Βαγενά, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το τέλος του αγιασμού όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να γευθούν τα εδέσματα που υπήρχαν στον πλούσιο μπουφέ και να νιώσουν όμορφες στιγμές με τα παιδιά στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Μέριμνας.

Το παρόν στον αγιασμό έδωσαν ακόμα η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας κ. Ελένη Γκόγκα, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Αθηνά Πλιάτσικα – Τσιπουρίδου, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας «ο Άγιος Παρθένιος» κ. Μαρίνα Ψωμιάδου, ο σεφ Αντώνης Μουστάκας (που, σημειωτέον, έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση αγάπης με τα παιδιά της Μέριμνας, συμπαραστεκόμενος στο έργο της), η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Βέροιας κ. Βαρβάρα Μπακαμτζόγλου – Σταυροπούλου, γονείς των παιδιών και φίλοι της Μέριμνας.

Ρεπορτάζ: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής