breaking news Νέο

Σκουπίδια στον αρχαιολογικό χώρο της Σχολής του Αριστοτέλη

  • Σκουπίδια στον αρχαιολογικό χώρο της Σχολής του Αριστοτέλη
  • Σκουπίδια στον αρχαιολογικό χώρο της Σχολής του Αριστοτέλη

Επιστολή στο Δήμο Νάουσας απέστειλαν 3 επισκέπτριες του αρχαιολογικού χώρου της Σχολής του Αριστοτέλη, την οποία κοινοποίησαν στα ΜΜΕ και κάνει λόγο για ύπαρξη σκουπιδιών στο χώρο. Η επιστολή αναφέρει : 

 

«Σκουπίδια στον αρχαιολογικό χώρο της Σχολής του Αριστοτέλη»

 

Αξιότιμοι κύριοι,

Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε την περιοχή σας και να περάσουμε πολύ όμορφα παρακολουθώντας τα τοπικά έθιμα, ακολουθώντας τις αγροτικές διαδρομές και επισκεπτόμενες το άλσος του Αγίου Νικολάου και τον αρχαιολογικό χώρο της Σχολής του Αριστοτέλη.

Θα θέλαμε με την επιστολή αυτή να σας επισημάνουμε την ύπαρξη σωρού σκουπιδιών στο τέλος του μονοπατιού στον αρχαιολογικό χώρο της Σχολής του Αριστοτέλη και ζητούμε την κατά προτεραιότητα αποκομιδή τους από εκεί, καθώς πρόκειται για έναν σημαντικό αρχαιολογικό χώρο. Τα σκουπίδια είχαν απορριφθεί στο πρανές από το παραπάνω επίπεδο, στο οποίο διακρίνονταν η ύπαρξη μίας ξύλινης περίφραξης και δημιουργούν μία εικόνα ντροπής (επισυνάπτονται φωτογραφίες).

Επίσης, ως επισκέπτες θα θέλαμε να δούμε την καλύτερη ανάδειξη και αξιοποίηση αυτού του χώρου, ο οποίος -συν τοις άλλοις- βρίσκεται σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, καθώς και την προβολή του, ώστε οι επισκέπτες να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στην πληροφορία για την ύπαρξή του.

Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές οι δημοτικές αρχές αδυνατούν να προλαβαίνουν να μαζεύουν τα σκουπίδια που πετάνε ανεξέλεγκτα άνθρωποι που δεν αγαπούν, δεν εκτιμούν και δεν σέβονται τον δημόσιο χώρο και τον τόπο τους, ωστόσο παρακαλούμε να καταβάλετε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την διαφύλαξη τουλάχιστον των πιο πολύτιμων από τους δημόσιους χώρους που διαθέτει ο Δήμος σας.

 

Με εκτίμηση

Ευαγγελία Παπαδράγκα

Αντιγόνη Παπαδοπούλου

Μαρία Μασσά


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής