breaking news Νέο

Δεν... μασκαρεύτηκε και νίκησε!

Δεν... μασκαρεύτηκε και νίκησε!

Ο Φίλιππος άδραξε την ευκαιρία και επιβλήθηκε 71-57 του Φαίακα Κέρκυρας, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο “Δημήτριος Βικέλας” και για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής στον βορρά. Με τον τρόπο αυτό οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας επανήλθαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και εξακολουθούν να κατοικοεδρεύουν στις ζηλευτές θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης, με τον Δημήτρη Γκίμα στις δηλώσεις του μετά το τέλος να κάνει λόγο για κατάληψη της 4ης θέσης από πλευράς της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ως τελικό στόχο για φέτος.

 

Καρέ - καρέ το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι - χέρι μέχρις ότου ο Παραπούρας στο 7’ έβαλε μπροστά τον Φίλιππο με 11-8. Ενα τρίποντο αμέσως μετά του Ευθύμη Κοθρά και ένα προσωπικό καλάθι του Δημήτρη Σουτζόπουλου δημιούργησαν το 16-9 και το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 24-15.

Οι παίκτες του Φιλίππου συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 30-15 (13’) και να τελειώσουν το ημίχρονο με 37-26.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, τα λαθη στα οποία υπέπεσαν επιθετικά οι παίκτες του Φιλίππου και τα χαμένα αμυντικά ρημπάουντ που είχαν, έδωσαν την δυνατότητα στους παίκτες του Φαίακα να μειώσουν σε 41-34 (25’). Ομως στη συνέχεια οι Βεροιώτες ισορρόπησαν το ματς και χάρις στις ενέργειες του Ευθύμη Κοθρά και τις απανωτές τρίποντες “βόμβες” του Βασίλη Βάλλιου (6/7) η τάξη αποκαταστάθηκε εκ νέου, με το σκορ στον ηλεκτρονικό πίνακα να διαμορφώνεται σε 55-39 (29’). Εξέλιξη που έφερε τον Φίλιππο πρωταγωνιστή στην συνέχεια, φθάνοντας να παίρνει και διαφορά 20 πόντων (64-44 στο 34’), με την οποία και “κλείδωσε” τη νικη στο ματς. Δοθείσης της ευκαιρίας, μάλιστα, ο Δημήτρης Γκίμας στο τελευταίο τετράλεπτο έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Πονόπουλο, Καβαργύρη, Τσεσμετζίδη και Γιαντσιδιώτη.

Δεκάλεπτα: 24-15, 37-26, 58-41, 71-57

Διαιτητές: Σιμητόπουλος – Κοϊμτζόγλου

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας – Μπλατσιώτης): Παπαδόπουλος, Τσεσμετζιδης 4, Σισμανης, Πονοπουλος, Γιαντσιδιώτης, Βαλλιος 18(6/7), Τσιακλαγκανος 9(1), Καβαργυρης, Κοθρας 19(2), Παραπουρας 13(2), Σουτζοπουλος 6, Κανταρκος.

Φαίακας Κέρκυρας (Ματενίδης): Κατέχης, Γρίψιος 8, Ματενίδης, Νεδέλκος, Σιώπης 10(2), Σπιτιέρης, Πεταλωτής 15(1), Νίκας 15(2), Τσαουσάνης 9.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής