breaking news Νέο

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ : Ροδοχώρι - ΒΕΡΟΙΑ και Αγκαθιά - Τρίκαλα

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ : Ροδοχώρι - ΒΕΡΟΙΑ και Αγκαθιά - Τρίκαλα

Η πρώτη αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας διεξάγεται σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου με την ΒΕΡΟΙΑ να αγωνιζεται εκτός έδρας στο γήπεδο του Ροδοχωρίου με τον τοπικό ΓΑΣ και την Νίκη Αγκαθιάς στο γήπεδο της με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης που ειδε τους παίκτες του να επιστρέφουν αναζωογονημένοι από το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει (Σάββατο - Κυριακή) έχει ολο το έμψυχο υλικό της ομάδας του με εξαίρεση τον Ζούρκο που ταλαιπωρείται απο θλάση και φυσικά τον νεαρό Ιωάννου που εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια κυπέλλου που έδωσε η ομάδα του αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Το ίδιο, πιθανόν σε μικρότερο μέγεθος αναμένεται να κάνει και ο προπονητής της ομάδας της Νίκης Αγκαθιάς Σταύρος Κωστογλίδης, καθώς οι δύο εκπρόσωποι μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους κυρίως στο πρωτάθλημα και στην διεκδίκηση της ανόδου στην Β’ Εθνική. Εξ άλλου ο νικητής της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας βγαίνει μέσα από διπλούς αγώνες (εντος και εκτός έδρας).

Τον αγώνα Ροδοχώρι - Βέροια που θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Μελιτζανίδης με βοηθούς τον Πίττο και τον Ρηγόπουλο, ενω την αναμέτρηση Αγκαθιάς - Τρικάλων που επίσης θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. ο κ. Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος - Χαλατζιούκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής