breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Απερίσκεπτη επισκέπτρια ζωολογικού πάρκου πήγε να βγάλει selfie με τζάγκουαρ!

Το λες και χαζομάρα... αυτό που συνέβη στο ζωολογικό πάρκο «Wildlife World» στην Αριζόνα, όπου μία γυναίκα θέλησε να φωτογραφηθεί από κοντά με ένα τζάγκουαρ! Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (9.3.2019), στην Αριζόνα, με την 30χρονη επισκέπτρια να περνά τις προστατευτικές μπάρες, ώστε να πλησιάσει το άγριο ζώο, προκειμένου να βγάλει μία selfie…

«Βρισκόμουν με την οικογένειά μου στο ζωολογικό κήπο, όταν κάποιος ήρθε φωνάζοντας για βοήθεια», ανέφερε ο μικρός Άνταμ Γουίκερσον.

«Χωρίς δεύτερη σκέψη, έτρεξα στο σημείο, χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει. Είδα τη γυναίκα να κρέμεται από το φράχτη και το χέρι της βρισκόταν στο στόμα ενός τζάγκουαρ. Μπορούσα να δω τα νύχια του στη σάρκα της», δήλωσε ο Άνταμ.

«Η μαμά μου πέταξε ένα μπουκάλι, για να αποσπάσει την προσοχή του ζώου και όταν την άφησε, τραβήξαμε την κοπέλα και εκείνη έπεσε στο πάτωμα λιπόθυμη», συμπλήρωσε, ωστόσο δεν είδε τη στιγμή της επίθεσης και ούτε ξέρει πότε ακριβώς η κοπέλα πλησίασε το ζώο.

«Η επισκέπτρια φέρει τραυματισμούς στον ώμο, που δεν είναι σοβαροί. Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν άμεσα στην τραυματισμένη, όπως ζητήθηκε από την οικογένεια. Σε καμία περίπτωση δεν βρισκόταν το ζώο έξω από το περιβάλλον του. Οι μπάρες προστασίας υπάρχουν για κάποιο λόγο. Στέλνουμε τις προσευχές μας στην οικογένεια», έγραψαν εκπρόσωποι του ζωολογικού κήπου στο Twitter.

*****

Εκατομμυριούχος ψάχνει «ένα καλό παιδί» για την κόρη του!

Ο Ταϊλανδός εκατομμυριούχος Άαρον Ρόντθονγκ (Aaron Rodthong) είναι έτοιμος να δώσει σε όποιον παντρευτεί τη 26χρονη κόρη του, Carnitas, 315.000 δολάρια και να μεταβιβάσει την περιουσία της και το μερίδιό της στις οικογενειακές επιχειρήσεις στο όνομά του, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο εκατομμυριούχος πατέρας είπε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού και ότι αναζητά κάποιον, που θα εργάζεται σκληρά, που θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευτυχισμένη η κόρη του, έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την επιχείρησή του, θα διαφυλάξει και θα διασφαλίσει να συνεχιστεί το έργο του. Κανένα άτομο με πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δεν μπορεί να είναι υποψήφιο.

Ο 58χρονος εκατομμυριούχος έχει φρουτοπαραγωγικές εκτάσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην επαρχία Chophon της νότιας Ταϊλάνδης. Ο εκατομμυριούχος ανέλαβε να πάρει τη μοίρα της κόρης του στα χέρια του και ανέλαβε δράση για αυτό που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον του μέλλοντός της. Το ερώτημα είναι αν η ίδια συμφωνεί με το μπαμπά της…

*****

Έκρυβε στο στομάχι του περίπου 40 μεταλλικά αντικείμενα!

Βρέθηκε στο νοσοκομείο, έλεγε στους γιατρούς ότι στο στομάχι του βρίσκονταν… απίστευτα πράγματα, αλλά εκείνοι δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να τον πιστέψουν. Όταν όμως είδαν την ακτινογραφία, στην κυριολεξία έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ένας 52χρονος από τη νοτιοανατολική Ινδία έκρυβε στο στομάχι του περίπου 40 μεταλλικά αντικείμενα! Οι γιατροί στο Τσενάι είπαν ότι ο ασθενής, που έχει ψυχική διαταραχή, θα μπορούσε να είχε πεθάνει, εάν δεν γινόταν επέμβαση. Τελικά χρειάστηκε να γίνουν δύο 45λεπτες επεμβάσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων αφαιρέθηκαν από το στομάχι του ασθενούς 22 μεταλλικά αντικείμενα τη μία ημέρα και άλλα 18 την επόμενη.

Οι γιατροί ανέφεραν μάλιστα ότι το μικρότερο αντικείμενο είχε μήκος 2 εκατοστών και πως πολλά από αυτά είχαν κολλήσει στο μαγνήτη μέσα στο στομάχι του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, «μεταξύ των αντικειμένων υπήρχαν κλειδιά ποδηλάτου, κέρματα, σιδερένια καρφιά, μια λεπίδα ξύστρας, μια κάρτα SIM και ένας μαγνήτης. Το μικρότερο αντικείμενο είχε μήκος 2 εκατοστών. Ο ασθενής δεν υπέστη οποιεσδήποτε εσωτερικές βλάβες και έχει πάρει εξιτήριο».

Γιατρός του νοσοκομείου, πάντως, ήταν ξεκάθαρος για την υγεία του ασθενούς: «Εάν τα αντικείμενα δεν απομακρύνονταν εγκαίρως, ο ασθενής θα μπορούσε να αναπτύξει επιπλοκές, όπως εντερική αιμορραγία και σήψη, που θα οδηγούσαν τελικά στο θάνατο».

*****

Το top-10 των ερωτικών φαντασιώσεων!

Το... μέτρημα μπορεί να χαθεί εύκολα στις ερωτικές φαντασιώσεις, αφού στη φαντασία του καθενός δεν υπάρχει... κανένα όριο. Πάντως, οι ερωτικές φαντασιώσεις… κατηγοριοποιήθηκαν από το site γνωριμιών IllicitEncounters.com, το οποίο και παρουσιάζει τις δέκα δημοφιλέστερες.

Κάποιες είναι πολύ… τολμηρές, κάποιες άλλες ανέλπιστα… ρεαλιστικές και κάποιες άλλες βγαλμένες από το πιο τρελό σενάριο.

Η νέα έρευνα, λοιπόν, αποκαλύπτει τι ακριβώς σκέφτονται οι άνθρωποι, με περισσότερες από τις γυναίκες συμμετέχουσες να δηλώνουν πως οι ερωτικές φαντασιώσεις τους συμπεριλαμβάνουν… έναν πρώην σύντροφο! Και μάλιστα αυτό συμβαίνει, την ώρα που βρίσκονται στο κρεβάτι με τον… νυν.

Επίσης το 38% των γυναικών δηλώνει πως έχει επιστρέψει στο κρεβάτι του… πρώτου τους έρωτα, ενώ περίπου το 24% δηλώνει πως έχει ενοχές για αυτά τα «πισωγυρίσματα». Πάντως, σε ποσοστό 76% οι γυναίκες πιστεύουν πως τα… έχει αυτά η ζωή.

Οι άντρες από την άλλη, δεν σκέφτονται τόσο συχνά το να κάνουν σεξ με μια πρώην σύντροφο, ενώ στις δημοφιλέστερες συναντάμε το «σεξ με κάποια διάσημη», «σεξ με μια άγνωστη» και «σεξ με μια συνάδελφο».

Ιδού οι top-10 ερωτικές φαντασιώσεις στην Αγγλία

1. Σεξ με τον πρώην: 55%

2. Μια σκηνή σεξ από την τηλεόραση: 40%

3. Σεξ με κάποιον διάσημο: 38%

4. Σεξ με το νυν σύντροφο: 36%

5. Σεξ με κάποιον άγνωστο: 29%

6. Παράνομη σχέση με συνάδελφο: 27%

7. Σεξ με ένα φίλο: 25%

8. Ομαδικό σεξ: 19%

9. Σεξ σε δημόσιο χώρο: 14%

10. Σεξ με κάποιον που φορά.. στολή (!), για παράδειγμα αστυνομικό: 11%

*****

Για 62 χρόνια έκανε τον κουφό, για να μην ακούει τη γκρίνια της γυναίκας του!

Πρωταγωνιστής αυτής της «κουφής» ιστορίας είναι ένας άνδρας από το Κονέκτικατ. Για 62 ολόκληρα χρόνια έκανε τον κουφό, για να μην ακούει τη σύζυγό του και τη γκρίνια της. Αποτέλεσμα; Το ζευγάρι είναι τώρα στα δικαστήρια, για να πάρει διαζύγιο...

Ο 84χρονος Μπάρι Ντόουσον δεν είπε ποτέ ούτε μία λέξη μπροστά στη σύζυγό του Ντόροθι όλα αυτά τα χρόνια, που ήταν μαζί, σύμφωνα με τα έγγραφα διαζυγίου. Εκείνη, λέει, έμαθε τη νοηματική, για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί του.

«Χρειάστηκε δύο χρόνια, για να μάθω τη νοηματική και όταν τα κατάφερα, εκείνος ξεκίνησε να έχει προβλήματα όρασης. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον έλεγε ψέματα και για αυτό. Όταν βρισκόταν στο σπίτι, προσποιείτο ότι δεν άκουγε καθόλου. Κατάλαβα ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, όταν είδα ένα βίντεο στο YouTube με εκείνον να τραγουδά σε ένα πάρτι καραόκε, ενώ είχε πει ότι θα πήγαινε σε μία φιλανθρωπική οργάνωση», φέρεται να είπε η 80χρονη στο δικαστήριο.

Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά και δεκατρία εγγόνια, όλα τους, επίσης, ήταν πεπεισμένα ότι ο Μπάρι ήταν κουφός.

Σύμφωνα πάντως με διεθνή δημοσιεύματα, η είδηση που έχει προκαλέσει άφθονο γέλιο, είναι προϊόν μυθοπλασίας, καθώς η αιτία του διαζυγίου των πρωταγωνιστών της ιστορίας είναι πολύ διαφορετική. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το συγκεκριμένο ζευγάρι πράγματι λύνει τις διαφορές του στις δικαστικές αίθουσες έπειτα από 67 χρόνια γάμου, καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα κατηγορεί το μεγιστάνα σύζυγό της ότι διατηρούσε παράνομο δεσμό για χρόνια με τη δικηγόρο του.

«Γνωρίζω για τα όσα λέγονται. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο και να απαντήσω σε κάτι τόσο γελοίο», φέρεται να δήλωσε η «πέτρα» του σκανδάλου.

Ο δικηγόρος του κ. Ντόουσον ισχυρίζεται ότι ο ηλικιωμένος δεν είχε πρόθεση να προσβάλει ή να εξαπατήσει τη σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί επί τόσα χρόνια, αλλά «το έκανε για την οικογένειά του», γιατί δεν άντεχε τη μουρμούρα της.


Εκατομμυριούχος ψάχνει «ένα καλό παιδί» για την κόρη του!
Έκρυβε στο στομάχι του περίπου 40 μεταλλικά αντικείμενα!
Το top-10 των ερωτικών φαντασιώσεων!
Για 62 χρόνια έκανε τον κουφό, για να μην ακούει τη γκρίνια της γυναίκας του!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής