breaking news Νέο

Πέντε βήματα πριν το τέλος

Πέντε βήματα πριν το τέλος

Με δύο γκολ που πέτυχε ο Σιμόνι στο 34’ και στο 54’ ο Άρης Παλαιοχωρίου νικησε στον εξ αναβολής αγώνα τα Γιαννιτσά στην έδρα του και πλησίασε στον έναν βαθμό την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου ΒΕΡΟΙΑ, ενω ανέβασε την διαφορά που τον χωρίζει από την τρίτη Νίκη Αγκαθιάς στους τέσσερις.

Για την ομάδα των Γιαννιτσών μείωσε (το παιχνίδι έληξε 2-1) ο Χουσεϊνογλου.

Ετσι η μάχη της κορυφής στον όμιλο της ΒΕΡΟΙΑΣ και της Αγκαθιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς τους τέσσερις διεκδικητές των δυο προνομιούχων θέσεων (ΒΕΡΟΙΑ - Παλαιοχώρι - Αγκαθιά και Τρίγλια) τους χωρίζουν πλεον μόλις πέντε βαθμοί (45 έχει η ΒΕΡΟΙΑ, 44 ο Άρης Παλαιοχωρίου και από 40 η Αγκαθιά και η Τρίγλια). Τα δύο εισιτήρια λοιπόν που οδηγούν με τον ένα ή τον αλλο τρόπο (απευθείας ή  μέσω αγώνα μπαράζ) στην άνοδο θα παιχθούν στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν με τη ΒΕΡΟΙΑ να έχει πιο βατό πρόγραμμα από τις συνδιεκδικήτριες της, παρότι δίνει τρία παιχνίδια εκτός έδρας και δύο εντός. Από τα τρία που θα δώσει μακριά από την έδρα της να υπενθυμίσουμε οτι το ένα είναι με τον Αρη Παλαιοχωρίου.

Μέχρι το εκτός έδρας παιχνίδι βέβαια με τον Άρη Παλαιοχωρίου (24η αγωνιστική) θα μεσολαβήσουν δύο παιχνίδια ακόμη και εως τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν με την ΒΕΡΟΙΑ την Κυριακή 17 Μαρτίου να αντιμετωπίζει τον Ερμή Αμυνταίου εντός έδρας και την επόμενη (24 Μαρτίου) στον Λαγκαδά την καταδικασμένη σε υποβιβασμό ΑΠΕΛ.

Από την άλλη ο Άρης Παλαιοχωρίου το ίδιο διάστημα παίζει με την Τρίγλια στο Χαλκιδιώτικο ντέρμπι εντός έδρας και την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τον Αλμωπό Αριδαίας, ενω η Νίκη Αγκαθιά με τον Μελιτέα Μελίτης εκτός έδρας και τον Εδεσσαϊκό εντός.

Τέλος η Τρίγλια όπως ήδη αναφέραμε την Κυριακή φιλοξενείται στο Παλαιοχώρι και την επόμενη παίζει στο γήπεδο της με τον Ολυμπιακό Κυμίνων.

Με βάση λοιπόν το πρόγραμμα τις επόμενες δύο αγωνιστικές και πριν φθάσουμε στο μεγάλο παιχνίδι του 2ου ομίλου μεταξύ του Άρη Παλαιοχωρίου και της ΒΕΡΟΙΑΣ μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα.

Να δούμε όμως το πρόγραμμα των υπολοιπων πέντε αγωνιστικών του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής των τεσσάρων διεκδικητών των δύο προνομιούχων πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής