breaking news Νέο

Εκπλήξεις στο κύπελλο

Εκπλήξεις στο κύπελλο

Μίνι έκπληξη χθες στους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας καθώς ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων νίκησαν την ΒΕΡΟΙΑ και την Νίκη Αγκαθιάς με 1-0 και 1-2 αντίστοιχα.

Βέβαια οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι οι αγώνες της ημιτελικής φάσης είναι διπλοί και θα υπάρξει και η ρεβανς μέσα από την οποία θα αναδειχθούν οι φετινοί φιναλιστ του κυπέλλου, ενω επίσης πρέπει να επισημάνουμε οτι τόσο η ΒΕΡΟΙΑ όσο και η Νίκη Αγκαθιάς ξεκίνησαν το παιχνίδι με παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Στο Ροδοχώρι η ΒΕΡΟΙΑ με ενδεκάδα η οποία αποτελείτο κυρίως από ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και σε έναν προβληματικό αγωνιστικό χώρο έχασε από την γηπεδούχο ομάδα με 1-0 και πλεον καλείται να ανατρέψει το αποτέλεσμα στον αγώνα ρεβανς που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 52’ ο Νίκου ύστερα από ωραία προσπαθεια και σουτ του Μπρέγκου που αρχικά απέκρουσε ο Μπλατσιώτης για να στείλει την μπάλα στη συνέχεια στα διχτυα ο σκορερ με κοντινή προβολή.

Στο γήπεδο της Αγκαθιάς και στον αγώνα μεταξύ της τοπικής Νίκης και του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων όλα εγιναν στο τελευταίο 10λεπτο του παιχνιδιού και μέσα σε τρια λεπτά. Από το 82’μέχρι το 85’. Στο 82’ τα Τρίκαλα άνοιξαν το σκορ με τον Κιρκιλιανίδη Γ. και στο 84’ ο Ανδρίτσος έκανε το 0-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (85’) ο Ζαρογιάννης μείωσε σε 1-2 αφήνοντας έτσι παράθυρο αισιοδοξίας στον αγώνα ρεβανς στην ομάδα του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής