breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

87 τραυματίες από τη σύγκρουση ενός φέρι με μία φάλαινα!

Ογδόντα επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν ένα φέρι συγκρούστηκε με μία φάλαινα (!), στα ανοιχτά της νήσου Σάντο, στη Θάλασσα της Ιαπωνίας.

Η κατάσταση πέντε τραυματιών χαρακτηρίζεται ως σοβαρή, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, επικαλούμενα την ιαπωνική ακτοφυλακή, αλλά και τις τοπικές αρχές.

Στο φέρι επέβαιναν 121 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος.

*****

Είναι κατσίκα, λέγεται Λίνκολν και βγήκε… δήμαρχος!

Οι κάτοικοι του Φερ Χέιβεν, μιας μικρής πόλης στο Βερμόντ, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, επέλεξαν αυτήν την εβδομάδα για νέο τους δήμαρχο μια κατσίκα (!), το όνομα της οποίας προδιαθέτει για την πολιτική σκηνή και δεν είναι άλλο από… Λίνκολν.

Η κατσίκα, ηλικίας 3 ετών, με μακριά λευκά αυτιά, αναμετρήθηκε την Τρίτη στις κάλπες με άλλους 15 υποψηφίους, μεταξύ αυτών το γέρβιλο Κριστάλ και πολλούς σκύλους και γάτες.

Το Φερ Χέιβεν, με πληθυσμό 2500 κατοίκων, δεν έχει επίσημο δήμαρχο να το κυβερνά, αλλά έναν «town manager» (δημοτικό μάνατζερ), τον Τζόζεφ Γκάντερ, που είναι επιφορτισμένος με παρόμοια καθήκοντα.

Ο Γκάντερ διάβασε σε μια εφημερίδα ότι ένα χωριό στο Μίσιγκαν, το Όμινα, είχε εκλέξει μια γάτα, τη Sweet Tart, δημοτικό σύμβουλο κι ακριβώς αυτή η ιστορία του έδωσε την ιδέα να διοργανώσει μια αντίστοιχη εκλογική αναμέτρηση, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την κατασκευή μιας παιδικής χαράς.

Με 13 ψήφους υπέρ, η Λίνκολν, η κατσίκα του καθηγητή των μαθηματικών στο δημοτικό σχολείο του χωριού, κέρδισε το Σάμι το σκύλο, που ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής

Κατά τη διάρκεια της θητείας της, διάρκειας ενός έτους, θα είναι η εκπρόσωπος του Φερ Χέιβεν στα σημαντικότερα γεγονότα του χωριού.

«Η παρέλαση της Ημέρας των Πεσόντων, το Φεστιβάλ Μήλου…», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζόζεφ Γκάντερ.

Δυστυχώς, το ποσό που συγκεντρώθηκε από την εκλογική αναμέτρηση για την παιδική χαρά, ήταν μόλις 100 δολάρια περίπου, ωστόσο αυτές οι εκλογές με υποψηφίους συμπαθέστατα ζωάκια ήταν, σύμφωνα με το Γκάντερ, «ένας καλός τρόπος για να ενδιαφερθούν τα παιδιά για τη δημοκρατία».

«Η συμμετοχή (53 ψήφοι συνολικά) ήταν ισχνή, όμως όλο αυτό ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αναμένουμε να είναι μεγαλύτερη του χρόνου», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

*****

Ξέχασε το παιδί της στο αεροδρόμιο και …γύρισε πίσω το αεροπλάνο

Μοιάζει με σκηνή από την ταινία «Home Alone», όπου οι γονείς αναχωρούν με το αεροπλάνο, έχοντας «ξεχάσει» στο σπίτι το παιδί τους. Ένα παρεμφερές περιστατικό συνέβη προ ημερών, στη Σαουδική Αραβία.

Η πτήση SV832 είχε μόλις ξεκινήσει, με τους επιβάτες να έχουν μπει στο αεροπλάνο, τις πόρτες να έχουν κλείσει και το αεροσκάφος να βρίσκεται σε διαδικασία αναχώρησης από το διάδρομο απογείωσης στην Τζέντα. Η πτήση είχε ως προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ. Λίγες στιγμές αφού ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας είχε «αποχαιρετήσει» το πλήρωμα, ο πιλότος επικοινώνησε ξανά με τον πύργο ελέγχου.    

Ο κυβερνήτης του αεροπλάνου ζήτησε από τον ελεγκτή την άδεια, ώστε το αεροσκάφος να επιστρέψει στη θύρα επιβίβασης των επιβατών, καθώς, όπως ανέφερε, «μια επιβάτης έχει ξεχάσει το παιδί της στην αίθουσα αναχωρήσεων και αρνείται να συνεχίσει το ταξίδι».

Οι ελεγκτές δεν ήξεραν τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν, δεδομένου ότι δεν είχαν βρεθεί ποτέ αντιμέτωποι με ανάλογη περίπτωση. Μετά από σύντομη συζήτηση μεταξύ τους, όπως ακούγεται και σε βίντεο που τράβηξε ένας από αυτούς, αφού ζήτησαν από τον πιλότο να επαναλάβει το λόγο, για τον οποίο ζητούσε άδεια επιστροφής του αεροπλάνου, έδωσαν την έγκρισή τους, λέγοντας έκπληκτοι «ΟΚ, ελάτε πίσω. Πρώτη φορά μας συμβαίνει κάτι τέτοιο».

*****

Διαρρήκτες με…υπογλυκαιμία!

Ένα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε συνοικιακό φούρνο της Λαμίας. Νυχτερινές ώρες, άγνωστοι δράστες και αφού νωρίτερα είχαν παρακολουθήσει την κίνηση, εισέβαλαν σε πρατήριο άρτου λίγο έξω από την πόλη, με σκοπό να αποσπάσουν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν.

Αφού έψαξαν και δεν βρήκαν ούτε χρήματα, ούτε αντικείμενα ιδιαίτερης αξίας, πριν το βάλουν στα πόδια με… άδεια χέρια, είπαν να πάρουν κάτι για το «σπίτι». Το μόνο λοιπόν που κατάφεραν να αποσπάσουν, ήταν κάποια γλυκά, κουλουράκια αλλά και βουτήματα.

*****

Ακρωτηριάστηκε, για να εισπράξει την ασφάλεια!

Μια 21χρονη αυτοακρωτηριάστηκε με ένα πριόνι, προκειμένου να πάρει τα λεφτά της ασφάλειας.

Το περιστατικό συνέβη στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης, ύστερα από πολύωρα χειρουργεία, κατάφεραν να επανασυγκολλήσουν το χέρι της κοπέλας.

Σύμφωνα με τη Mirror, η 21χρονη αλλά και ένας συγγενής της κατηγορούνται από την ασφαλιστική για απόπειρα απάτης και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι 8 χρόνια.

Η γυναίκα στις αρχές του έτους είχε υπογράψει ασφαλιστήρια συμβόλαια για θάνατο ή τραυματισμό με 5 διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες. Σε περίπτωση τραυματισμού θα λάμβανε ποσό τουλάχιστον 380.000 ευρώ και 3.000 ευρώ καθαρά κάθε μήνα.

*****

Λογιστής ομάδας καταχράστηκε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για να συναντά ένα web cam μοντέλο…

Σε μπελάδες έβαλε τον Andrew Barnbrook η εμμονή που απέκτησε με ένα web cam μοντέλο, που γνώρισε on line. Και αυτό γιατί ο 37χρονος λογιστής δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να την ικανοποιήσει, με αποτέλεσμα να βάλει χέρι σε ξένα χρήματα. Όπως για παράδειγμα στα ταμεία μίας ομάδας, που είχε αναλάβει.

Ο λόγος για την ημιεπαγγελματική AFC Fylde, από την οποία, ούτε λίγο, ούτε πολύ, αφαίρεσε 290.000 ευρώ (250.000 λίρες), αναγνωρίζοντας την πράξη του στο δικαστήριο του Πρέστον, που εκδικάστηκε η υπόθεση.

Ο Andrew Barnbrook ξόδεψε αυτά τα χρήματα για web cam shows της Victoria Sinclair, που είχαν κόστος 4,5 ευρώ το λεπτό και η ελάχιστη είσοδος ήταν 10 λεπτά, ενώ παράλληλα τη συναντούσε και face to face.

Μόνο που επειδή έμενε στο Μάντσεστερ, η συγκεκριμένη συνοδός χρέωνε την ώρα 464 ευρώ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, σοκαρισμένος από την εξέλιξη αυτή, δήλωσε στο δικαστήριο : «Είναι μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση για πολλούς λόγους. Έχω χτίσει αυτή τη δουλειά με έναν υπάλληλο το 1998 και τώρα έχουμε 300. Εμπιστεύεσαι ανθρώπους να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα με ένα συγκεκριμένο τρόπο.

Η υπόθεση αυτή εξέθεσε το σύστημά μας, καθώς του επέτρεψε να έχει πάρει τόσα πολλά χρήματα, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Το κακό είναι ότι ο μοναδικός άνθρωπος που επωφελήθηκε από αυτό, είναι η κοπέλα στο Μάντσεστερ και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να ζητήσουμε πίσω τα χρήματά μας».

Η AFC Fylde αγωνίζεται στην 6η κατηγορία της Αγγλίας, όντας στην 4η θέση.


Είναι κατσίκα, λέγεται Λίνκολν και βγήκε… δήμαρχος!
Ξέχασε το παιδί της στο αεροδρόμιο και …γύρισε πίσω το αεροπλάνο
Διαρρήκτες με…υπογλυκαιμία!
Ακρωτηριάστηκε, για να εισπράξει την ασφάλεια!
Λογιστής ομάδας καταχράστηκε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για να συναντά ένα web cam μοντέλο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής