breaking news Νέο

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : Νίκησε και προκρίθηκε το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : Νίκησε και προκρίθηκε το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας

Μετά την κατάκτηση του Σχολικού Πρωταθλήματος του Νομού Ημαθίας το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας νίκησε στην πρώτη προκριματική φάση και την πρωταθλήτρια Πέλλας ομάδα του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών και πέρασε στην επομενη όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι εντος έδρας τον νικητή Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής.

Το παιχνίδι μεταξύ του 1ου ΕΠΑΛ Νάουσας και του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ της Νάουσας και στην κανονική διάρκεια του έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι (δεν προβλέπεται παράταση) με τους Ναουσαίους νεαρούς ποδοσφαιριστές να σκοράρουν στα τρία πρώτα πέναλτι, τα οποία εκτέλεσαν ο Μισιρλίδης, ο Ηλίας και ο Πίτος ενω στα αντίστοιχα πέναλτι που εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι το πρώτο αποκρούσθηκε απο τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου Σάκκο ενω τα δυο επόμενα κατέληξαν αουτ.

Ετσι την νίκη και την προκριση για την επόμενη φάση πήρε το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας που οπως ήδη αναφέραμε θα αντιμετωπίσει στην 2η φάση τον νικητή των σχολείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Τσαλκάνης - Κωστογλίδης).

Το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας έπαιξε με τους: Σάκκο, Αναδό, Πίτο, Ντεμίρι Θ., Μιρισλή, Πανάγο, Βασιλειάδη, Κωστόπουλο (36’ Ηλία), Τσιαούσκογλου, Τασιώνα, Γιαμαλίδη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής