breaking news Νέο

Οι νικητές της δεύτερης αγωνιστικής του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας

Οι νικητές της δεύτερης αγωνιστικής του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο Φίλιππος Μελίκης, ο Άρης Π. Σκυλιτσίου και ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ήταν οι νικητές των τεσσάρων ζευγαριών της δεύτερης αγωνιστικής του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας και μαζί με το ΦΑΣ Νάουσας, το Φίλιππο Αλεξάνδρειας, το Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, το Μακροχώρι, τη Χαρίεσσα, τον Κοπανό, το Διαβατό, την Αγία Μαρίνα, το Λιανοβέργι, τον Άραχο, το Κλειδί, το Παλαιοχώρι, σύνολο 16 ομάδες, προκρίνονται στην επόμενη φάση. Να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τα τέσσερα παιχνίδια του κυπέλλου, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

ΣΧΟΙΝΑΣ - ΠΑΟΚ ΑΛ. 2-5
Εύκολα, όπως αναμένονταν, νίκησε εκτός έδρας την ΑΕ Σχοινά ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και πέρασε δίκαια στον 3ο γύρο του κυπέλλου.
Οι μετέπειτα νικητές προηγήθηκαν στο σκορ στο 18’ με τον Κ. Κίτσα, όμως έξι λεπτά αργότερα ο Καραμήτσος έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Στο 37’ και πάλι ο Κώστας Κίτσας έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, για να έρθει η σειρά του Πατατούκα (39’) του Αργυρόπουλου (στο 69’ και 72’) να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ σε 1-5. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Γατόπουλος στο 80’.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Παρασίου - Παπαδάκης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΜΕΛΙΚΗ 3-5
Πιστοποιώντας τις φετινές υψηλές βλέψεις του ο Φίλιππος Μελίκης νίκησε εκτός έδρας τον Κεραυνό Επισκοπής με 3-5 και προχώρησε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με τη συμπλήρωση 30 λεπτών κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 2-0, με γκολ που πέτυχαν ο Νούσι (13’) και ο Λούρης (30’).
Η Μελίκη αντέδρασε και μέσα σε είκοσι λεπτά στο 32’ με γκολ του Ανδρίτσου και στο 50’ με γκολ του Κατσιγιαννόπουλου έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Στο 62’ όμως ο Νούσι με εκτέλεση πέναλτι έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Επισκοπή, για να ακολουθήσουν τρια γκολ ακόμα της φιλοξενούμενης Μελίκης με τον Πιτσιάβα (68’), Κατσιγιαννόπουλο (73’) και Πιτσιάβα (85’) που διαμόρφωσαν το τελικό 3-5 υπερ των φιλοξενουμένων.

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ - Π. ΣΚΥΛΙΤΣΙ 1-1 παρ. 1-2
Επεισοδιακό παιχνίδι στο γήπεδο της Ν. Νικομήδειας με τον Άρη Π. Σκυλιτσίου να παίρνει την πρόκριση στην παράταση και την ομάδα της Νέας Γενεάς να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του κ. Τρέβλα.
Το παιχνίδι ηταν αμφίρροπο, με τη γηπεδούχο ομάδα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 40’ με τον Τσιφλίδη και τον Άρη Π. Σκυλιτσίου να ισοφαρίζει στο 62’.
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και στο 12ο λεπτό της παράτασης το Π. Σκυλίτσι πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Δημούλτση, ενω η φάση που άναψε τα αίματα, δημιουργήθηκε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, όταν ο Καραββασίλης φάνηκε να ανατρέπει μέσα στην περιοχή της ομάδας του τον Παγγούρα και τον κ. Τρέβλα να δείχνει παίζεται, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να διαμαρτυρηθούν έντονα και να απειληθεί σύρραξη.

ΑΕΠ Β. - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 0-0 2-3 πεν.
Στα πέναλτι κρίθηκε το παιχνίδη της ΑΕ Ποντίων με τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ραχιάς.
Στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες δίχως γκολ, με το 0-0 να παραμένει και στην ημίωρη παράταση που ακολούθησε.
Ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Νατσάλη να αποκρούει τα δυο τελευταία πέναλτι και να δίνει έτσι την πρόκριση στην ομάδα του με 2-3.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής