breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Άγνωστος… μοιράζει χρήματα σε ένα ολόκληρο χωριό!

Φάκελοι γεμάτοι χρήματα ρίχτηκαν μέσα στο γραμματοκιβώτιο ή κάτω από την εξώπορτα σπιτιών χωρικών, χωρίς εμφανή λόγο! Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε 15 κατοίκους του χωριού Βιγιαραμιέλ στη βορειοδυτική Ισπανία.

Εδώ και μια εβδομάδα, ο τόσο γενναιόδωρος, όσο και άγνωστος δωρητής, που μοιράζει φακέλους, που περιέχουν 50, 70 ή και 100 ευρώ, τροφοδοτεί τις συζητήσεις στο χωριό των 800 κατοίκων, όπως ανέφερε η δήμαρχός του Νούρια Σιμόν.

«Έχουμε σαστίσει όλοι και περιμένουμε, γιατί δεν ξέρουμε ούτε από πού έρχονται τα χρήματα αυτά, ούτε ποιος είναι ο δωρητής»

Ορισμένοι κάτοικοι απλά έλαβαν τα χρήματα μέσα σε έναν καφέ φάκελο, ενώ άλλοι είδαν το όνομα και τη διεύθυνσή τους να αναγράφεται στα δέματα, που έλαβαν μαζί με φράσεις, όπως για παράδειγμα «η πριγκίπισσα του σπιτιού», που ήταν διακοσμημένη με μια καρδιά.

Οι ευτυχείς «παραλήπτες» έχουν κατά τα φαινόμενα ένα κοινό σημείο, ότι κατοικούν στο χωριό αυτό : «μια χήρα που ζει με τον ανύπαντρο γιο της, οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένα ζευγάρια», τόνισε η Νούρια Σιμόν.

Ορισμένοι δύσπιστοι πήγαν στην τράπεζα ή στο αστυνομικό τμήμα, για να εξακριβώσουν αν τα χαρτονομίσματά ήταν γνήσια. Και πράγματι ήταν. Η αστυνομία δεν άρχισε να διενεργεί έρευνα, για να διαλευκάνει το μυστήριο… καθώς δεν διαπράχθηκε κανένα αδίκημα!

*****

Έμαθε ότι θα πεθάνει μέσω… τηλεδιάσκεψης!

Ο Έρνεστ Κιντάνα έμαθε ότι δεν του μένουν παρά λίγες ημέρες ζωής την περασμένη Δευτέρα, σε νοσοκομείο του Φρεμόντ, όταν ένας γιατρός εμφανίσθηκε σε οθόνη βίντεο μέσω ρομποτικής συσκευής τηλεϊατρικής.

Ο Έρνεστ Κιντάνα πέθανε την επομένη. «Ένας γιατρός ρομπότ μπορεί να είναι ΟΚ για ορισμένες καταστάσεις, αλλά όχι για να πει σε έναν άνθρωπο ότι θα πεθάνει», δήλωσε μία φίλη της σοκαρισμένης οικογένειας στο Facebook, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το βίντεο της τηλεδιάσκεψης, που τράβηξε η εγγονή του ασθενή.

Η Ανναλίσια Ουίλχαρμ βρισκόταν μόνη με τον άρρωστο παππού της, όταν ένα ρομπότ με οθόνη, στην οποία εμφανιζόταν ένας γιατρός, μπήκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, για να τους πληροφορήσει ότι ο πνεύμονας του ασθενή δεν λειτουργεί πλέον και ότι δεν θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Καθώς ο παππούς της είχε πρόβλημα ακοής και δεν άκουγε τι έλεγε ο γιατρός, η εγγονή του ήταν υποχρεωμένη να του επαναλαμβάνει ό,τι άκουγε.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Kaiser Permanente Medical Center εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια. Οι αρχές του νοσοκομείου διορθώνουν τον όρο «ρομπότ», διευκρινίζοντας ότι αυτή η τεχνολογία του βίντεο εγγυάται μία απευθείας συζήτηση με ένα γιατρό. «Δεν αντικαθιστά τις προσωπικές συνομιλίες με τον ασθενή και την οικογένειά του. Λυπούμαστε που δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες του ασθενή και της οικογένειάς του στην περίπτωση αυτή και θα επωφεληθούμε, για να εξακριβώσουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις εμπειρίες των ασθενών μέσω της τηλεδιάσκεψης».

*****

Προσπάθησε να γεννήσει με οδηγίες από το Youtube και πέθανε...

Τραγική κατάληξη είχε στην Ινδία η απόπειρα μιας 26χρονης να φέρει στον κόσμο το μωρό της, ακολουθώντας οδηγίες από το Youtube. Η 26χρονη βρέθηκε νεκρή, όταν ένας γείτονάς της ειδοποίησε την αστυνομία στην πόλη Gorakhpur, αναφέροντας ότι είδε να τρέχει αίμα κάτω από την πόρτα του διαμερίσματός της. Ένα ψαλίδι, μια λεπίδα και νήματα βρέθηκαν κοντά στο σώμα της άτυχης γυναίκας...

Σύμφωνα με τους Times of India, ένας πιθανός λόγος πίσω από την τραγική απόπειρα της κοπέλας να ξεγεννήσει μόνη της, ήταν ο «φόβος του κοινωνικού στιγματισμού, που ακολουθεί τις ανύπαντρες μητέρες στην Ινδία».

Όπως δήλωσε ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας στην εφημερίδα, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έσπασε την πόρτα και βρήκε την άτυχη γυναίκα και ένα νεογέννητο αγοράκι να κείτονται νεκροί στο πάτωμα. Ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, η οποία εξετάζοντας αργότερα το κινητό της τηλέφωνο, ανακάλυψε ότι το τελευταίο βίντεο που είχε δει, έφερε τον τίτλο «πως να γεννήσετε το μωρό σας μόνες σας».

*****

Ζευγάρι δημιούργησε το μεγαλύτερο λαβύρινθο από χιόνι

Με το μεγαλύτερο λαβύρινθο από χιόνι στον κόσμο, ο Κλιντ και η Άντζι Μας, από την καναδική επαρχία Μανιτόμπα, κατάφεραν να καταρρίψουν Ρεκόρ Γκίνες και να μπουν στο Guinness Book of World Records.

Ο λευκός λαβύρινθος καλύπτει έκταση 2789,11 τετραγωνικών μέτρων - και έχει γίνει τουριστικό αξιοθέατο.

Για να ζήσουν το όνειρό τους, ο Κλιντ και η Άντζι Μας επένδυσαν περίπου 60.000 δολάρια Καναδά.

Το ζευγάρι αγροτών από το μικρό χωριό Σεντ Αντόλφ, νότια της πρωτεύουσας της επαρχίας Γουίνιπεγκ, μέχρι τώρα δημιουργούσε ένα λαβύρινθο σε χωράφια με καλαμπόκια κάθε καλοκαίρι. Στη συνέχεια θέλησε να δοκιμάσει να φτιάξει ένα λαβύρινθο το χειμώνα.

«Αποφασίσαμε να φτιάξουμε το δικό μας χιόνι, χρειάστηκαν δύο με τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια άρχισε να χτίζεται ο λαβύρινθος», δήλωσε ο Κλιντ Μας.

Για την κατασκευή απαιτήθηκαν συνολικά 370 ημιρυμουλκούμενα φορτωμένα με χιόνι.

Οι τοίχοι του λαβύρινθου έχουν ύψος 1,80 μέτρα. Στο έδαφος, χιόνι ύψους 50 εκατοστών συμπιέστηκε, για να αποφευχθεί η τήξη πάρα πολύ γρήγορα και να αναγκάζονται οι επισκέπτες να περιφέρονται γύρω από λάσπη.

Με το δημιούργημά του, το ζευγάρι κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ, που είχε ένας λαβύρινθος χιονιού στο ιστορικό πάρκο του Φορτ Ουίλιαμ στη γειτονική επαρχία του Οντάριο.

Χάρη στο πολικό κρύο (-30 βαθμών Κελσίου) αυτή τη χρονική περίοδο, ο λαβύρινθος, ο οποίος άνοιξε για το κοινό τον Ιανουάριο, είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Ο Κλιντ Μας ελπίζει ότι το φράγμα των 10.000 επισκεπτών μπορεί να ξεπεραστεί και να ανακτήσει μεγάλο μέρος των χρημάτων που έχουν δαπανήσει.

«Η κατασκευή του χιονιού είναι εξαιρετικά δαπανηρή», ανέφερε ο αγρότης από τον Καναδά.

Στο λαβύρινθο οι επισκέπτες συναντούν αγάλματα από χιόνι και πάγο. Επίσης υπάρχουν κρυμμένοι χώροι ανάπαυσης με τραπέζια και θέρμανση. Η εύρεσή τους είναι μέρος της πρόκλησης - βοηθούν επίσης στον προσανατολισμό.


Έμαθε ότι θα πεθάνει μέσω… τηλεδιάσκεψης!
Προσπάθησε να γεννήσει με οδηγίες από το Youtube και πέθανε...
Ζευγάρι δημιούργησε το μεγαλύτερο λαβύρινθο από χιόνι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής