breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Εργαζόμενη βρήκε…31,3 τρισεκατομμύρια ψηφία του αριθμού «π»!

Μια εργαζόμενη της Google στην Ιαπωνία, η Έμα Χαρούκα Ιβάο, βρήκε 31,4 τρισεκατομμύρια ψηφία του αριθμού «π», σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των περίπου 22 τρισεκατομμυρίων ψηφίων. Η ανακάλυψη έγινε με τη βοήθεια της υπηρεσίας υπολογιστικού «νέφους» της Google, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία σε ιστολόγιο της, με αφορμή τη διεθνή Ημέρα του Πι, στις 14 Μαρτίου.

Ο αριθμός «π» προκύπτει από τη διαίρεση της περιφέρειας του κύκλου με τη διάμετρό του και τα πρώτα τρία ψηφία του είναι 3,14, όμως κανείς δεν ξέρει πόσο μεγάλος μπορεί να είναι αυτός ο αριθμός.

Θα χρειάζονταν 332.064 χρόνια, αν προσπαθούσε κανείς να απαριθμήσει όλα τα ψηφία του αριθμού!

Κατά καιρούς ολοένα και περισσότερα ψηφία έρχονται να προστεθούν στο «π», έναν αριθμό που χρησιμοποιείται ευρέως από φυσικούς, μηχανικούς, ειδικούς της πληροφορικής και άλλους επιστήμονες (π.χ. της NASA).

Ο νέος υπολογισμός απαίτησε ένα τεράστιο όγκο δεδομένων (170 τεραμπάιτ) και χρειάστηκε 121 μέρες, για να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το BBC.

*****

Μητέρα σκότωσε την 11χρονη κόρη της, επειδή...νόμιζε ότι είχε κάνει σεξ

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια μητέρα στη Φλόριντα σκότωσε την ανήλικη κόρη της, επειδή ήθελε να την εμποδίσει «από το να κάνει σεξ με άνδρες». Η 28χρονη Ρόζα Αλσίντες Ριβέρα ομολόγησε ότι μαχαίρωσε 16 φορές την κόρη της Αλέιντα Ριβέρα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της το πρωί της Κυριακής, όταν η 28χρονη έφτασε σε τοπικό νοσοκομείο με το νεκρό κορίτσι στο αυτοκίνητό της και κρατώντας ακόμα το ματωμένο μαχαίρι στο χέρι της.

«Έχασα το μωρό μου», είπε στους νοσοκόμους η μητέρα δολοφόνος, προτού την ακινητοποιήσει το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου και την οδηγήσει σε ένα δωμάτιο, όπου περίμενε τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το κοριτσάκι είχε δεχτεί 15 μαχαιριές στην πλάτη, ενώ έφερε και ένα αμυντικό τραύμα στο χέρι.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, προτού η 28χρονη παιδοκτόνος σκοτώσει με αυτόν το σοκαριστικό τρόπο το 11χρονο κορίτσι, είχε πάει στο σπίτι της γιαγιάς του παιδιού και είχε κατηγορήσει το σύντροφο της τελευταίας ότι κακοποιούσε την κόρη της. Σε κατάσταση υστερίας, η Ριβέρα έλεγε συνεχώς ότι ήξερε πως η κόρη της είχε κάνει σεξ, επειδή «χαμογελούσε διαφορετικά».

Οι αρχές ωστόσο πιστεύουν ότι οι ισχυρισμοί της μητέρας ήταν τελείως αναληθείς και ότι το κορίτσι δεν είχε πέσει θύμα κακοποίησης, πριν τη φρικτή του δολοφονία.

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα, αυτοί οι ισχυρισμοί δεν φαίνονται να έχουν βάση. Ακολουθούμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να αποκλείσουμε τελείως αυτό το ενδεχόμενο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όπως αποκάλυψε σε δημοσιογράφους, κατά την ομολογία της η παιδοκτόνος είπε στις αρχές ότι προσπάθησε να απαλύνει τους πόνους της κόρης της, αφού τη μαχαίρωσε 16 φορές στο πίσω μέρος του αμαξιού της και μετά έκανε βόλτες στη γειτονιά.

*****

Μητέρα βίασε τον τετράχρονο γιο της, για να πουλήσει το βίντεο σε παιδεραστές!

Σοκάρει η υπόθεση του βιασμού ενός τετράχρονου στην Ουκρανία από την ίδια του τη μητέρα, η οποία μαγνητοσκόπησε τη συνεύρεση με το παιδί της, για να πουλήσει το υλικό στο «σκοτεινό διαδίκτυο» και σε κύκλωμα παιδεραστών.

Η αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμα της 26χρονης στην πόλη Βινίτσια της Ουκρανίας, όπου βρήκε δεκάδες αρχεία αποθηκευμένα στο κομπιούτερ της, όπου απεικονίζεται η ίδια, φορώντας σέξι εσώρουχα, να κάνει σεξ με τον 4χρονο γιο της.

Πουλούσε τα αρχεία αυτά αντί περίπου 100 ευρώ το ένα. Συνολικά μαγνητοσκόπησε και πούλησε περίπου 300 βίντεο, αποκομίζοντας περίπου 30.000 ευρώ για όλα, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές. Επίσης, πούλησε πορνογραφικές φωτογραφίες στο «σκοτεινό διαδίκτυο», σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς κατά την έφοδό τους, «με προσέγγισε μια νεαρή γυναίκα μέσω email και μου προσέφερε δουλειά. Έπρεπε να αναζητήσω διαδικτυακά παιδιά, που θα ήταν πρόθυμα να συμμετέχουν σε βίντεο πορνό αντί χρηματικής αμοιβής. Έπρεπε να κάνω τη μαγνητοσκόπηση είτε στα σπίτια τους, όσο έλειπαν οι γονείς τους, είτε να τα προσκαλέσω εγώ στο σπίτι μου.

Επίσης, έπρεπε να βρω γονείς, που δεν είχαν πρόβλημα να αφήσουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε βίντεο πορνό αντί χρημάτων. Τότε μου προσέφερε την ευκαιρία να προσπαθήσω με το γιο μου, λέγοντας ότι δεν πρέπει να φοβάμαι για οτιδήποτε και εγώ συμφώνησα».

Η αστυνομία κατάσχεσε το κομπιούτερ και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ενώ η γυναίκα συνελήφθη και είναι υπό κράτηση.

*****

9χρονος σεφ έχει τρελάνει τους Γερμανούς…

Είναι μόλις εννέα ετών, αλλά η ηλικία δεν τον εμποδίζει να κυνηγήσει το όνειρό του, μέρος του οποίου έχει ήδη γίνει πραγματικότητα, όπως δηλώνει.

Ο Λούκα Λούκιτς (Luka Lukic) ζούσε σε μια μικρή πόλη στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη και τις ώρες που βρισκόταν μέσα στην κουζίνα του εστιατορίου, που είχαν οι γονείς του στη Ντόνια Ποντγκραντάτσμα (Donja Podgradacma), σε μια περιοχή κοντά στη Μποσάνσκα Γκράντισκα (Bosanska Gradiska), «πάντρευε» διάφορα υλικά, μπαχαρικά και αρωματικά, προσπαθώντας να φτιάξει δικά του, ιδιαίτερα πιάτα, που ίσως μια ημέρα θα μπορούσαν να «ανταγωνιστούν» δημιουργίες ακόμη και βραβευμένων, διάσημων σεφ.

Ανάμεσα στις κατσαρόλες, τα τηγάνια, τις αδιάκοπες προσπάθειες, τις αποτυχίες, αλλά και τις επιτυχίες, ο Λούκα βρήκε το μονοπάτι, που τον οδήγησε όχι απλώς σε μία θέση κουζίνας εστιατορίου, αλλά χιλιόμετρα μακριά, σε χώρα του εξωτερικού, όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί σε ευκαιρίες, που του έδινε ο αγαπημένος του σεφ, Τιμ Μάλζερ (Tim Malzer).

Όπως γράφουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και η εφημερίδα Sarajevo Times, επικαλούμενα δημοσίευμα του περιοδικού Stern, ο Λούκα Λούκιτς, ένας νεαρός με καταπληκτικές ικανότητες και δεξιότητες, κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στο παιχνίδι μαγειρικής «Kitchen Impossible» στη γερμανική τηλεόραση, του οποίου παρουσιαστής είναι ο διάσημος σεφ Τιμ Μάλζερ.

Μάλιστα, ο μικρός μάγειρας είχε την ευκαιρία να αναμετρηθεί με το μέντορά του, να δείξει την αξία του και να τον ...κατατροπώσει, αποδεικνύοντας ότι όταν ο Τιμ Μάλζερ τον επέλεξε, δεν είχε άδικο.

Το χαρισματικό παιδί από τη Βοσνία -Ερζεγοβίνη ανακάλυψε ο διάσημος σεφ, όταν στη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Βοσνία -Ερζεγοβίνη, είχε επισκεφθεί το εστιατόριο των γονιών του για φαγητό και εκεί συνάντησε για πρώτη φορά τον εννιάχρονο Λούκα.

Το ταξίδι του σεφ πλέον πήρε άλλη τροπή και «γεύση», αφού σ' αυτό προστέθηκε η παρουσία του μικρού νεαρού, που κατάφερε - μέσα από το τηλεοπτικό πρόγραμμα - να κερδίσει τις καρδιές του κοινού και πάνω απ΄ όλα να ζει το όνειρό του, που δεν είναι άλλο απ' το να μαγειρεύει.


Μητέρα σκότωσε την 11χρονη κόρη της, επειδή...νόμιζε ότι είχε κάνει σεξ
Μητέρα βίασε τον τετράχρονο γιο της, για να πουλήσει το βίντεο σε παιδεραστές!
9χρονος σεφ έχει τρελάνει τους Γερμανούς…

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής