breaking news Νέο

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας Μ. Χαλκίδη στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας Μ. Χαλκίδη στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας

Την Πέμπτη το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης επισκέφτηκε τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας, με σκοπό την ενημέρωσή του για τις απόψεις του και την κατάθεση των δικών του.

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα. Εντυπωσιακά ενδιαφέρουσες οι προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου, που κάλυψαν όλο το φάσμα των θεμάτων. Μίλησαν για δεσμευτική συνέχιση της συνεργασίας των δύο φορέων, για την τοπική οικονομία και μέτρα ενίσχυσης αυτής, για την καθημερινότητα, αλλά και για την πορεία των μεγάλων έργων όπως το Open Mall.
Ιδιαίτερα για το τελευταίο θέμα υπήρξε διάχυτη μια επιφυλακτικότητα και των δύο πλευρών για την καλή πορεία του έργου. Προφανώς εκφράστηκε από όλους η επιθυμία θετικής εξέλιξης και η δέσμευση συστράτευσης για τον σκοπό αυτό, ανεξάρτητα από πρόσωπα και προεκλογικές υποσχέσεις.

Από τη μεριά του ο Μιχάλης Χαλκίδης ενημέρωσε για τις θέσεις του συνδυασμού του, τις οποίες και στην ομιλία του εκτενώς περιέγραψε και επιφυλάχτηκε να διευρύνει το περιεχόμενο της αναπτυξιακής του πρότασης, με την ένταξη και πολλών από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου.
Ήταν μια γόνιμη και δημιουργική συνεργασία, η οποία θα έχει και συνέχεια.

 

Δύναμη Ανατροπής 

Νέα Σελίδα

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας 

Μιχάλης Χαλκίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής