breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Κάμερα ασφαλείας «έπιασε» φάντασμα μικρού παιδιού…

Κάμερα ασφαλείας σε σπίτι σε πόλη της Βρετανίας κατέγραψε ένα «φάντασμα» μικρού παιδιού να παίζει στον κήπο! Η οικογένεια που μένει στο συγκεκριμένο σπίτι, στην πόλη Λίνκσαϊρ της Βρετανίας, επιμένει από την πλευρά της ότι το συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο στο παρελθόν για ένα διάστημα ήταν και σχολείο, είναι πραγματικά στοιχειωμένο. Η γυναίκα μάλιστα που μένει στο συγκεκριμένο σπίτι, ελληνικής καταγωγής, επιμένει από την πλευρά της ότι η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε το φάντασμα ενός μικρού παιδιού, το οποίο κατά τη διάρκεια της νύχτας έπαιζε και έτρεχε στο χώρο. Όπως σημειώνουν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, το φάντασμα του παιδιού βρισκόταν στο σπίτι για τουλάχιστον δύο ώρες.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ενημερώθηκαν από την εταιρεία ασφάλειας ότι στον κήπο του σπιτιού τους υπάρχει μία… ύποπτη κίνηση. Βλέποντας όμως το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας, βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

*****

Ταχυδρομικό περιστέρι πουλήθηκε έναντι 1,25 εκατομμυρίων ευρώ!

Ταχυδρομικό περιστέρι-πρωταθλητής των αγώνων που οργανώνουν οι λάτρεις του είδους, πουλήθηκε έναντι 1,25 εκατομμυρίων ευρώ σε διαδικτυακή δημοπρασία. Έτσι κατέρριψε κάθε ρεκόρ και έγινε το πιο ακριβό περιστέρι στον κόσμο, ενώ ονομάζεται Αρμάντο και είναι του γνωστού εκτροφέα στο Βέλγιο, Ζόελ Φέρσχουτ.

«Κανείς δεν ανέμενε ότι αυτό το περιστέρι θα έκανε σκόνη το μαγικό όριο του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Το τελικό ποσό ανέρχεται στο 1.252.000», ανέφερε ο ιστότοπος Pigeon Paradise (Pipa), χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει την ταυτότητα του αγοραστή.

Όπως αναφέρει πάντως το βελγικό πρακτορείο Belga, ο νέος ιδιοκτήτης του Αρμάντο είναι Κινέζος και κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσει το περιστέρι για αναπαραγωγή, με σκοπό οι απόγονοί του να γίνουν και αυτοί πρωταθλητές.

Κινέζοι συλλέκτες άρχισαν να ενδιαφέρονται τα τελευταία χρόνια για τα ταχυδρομικά περιστέρια, με αποτέλεσμα οι τιμές τους να εκτοξευθούν στα ύψη.

«Πρωταθλητές» στο είδος θεωρούνται αυτά που θα καταφέρουν να επιστρέψουν στον περιστερώνα τους, ακολουθώντας το ένστικτό τους, αφού καλύψουν κάποιες φορές απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων.

Το Βέλγιο και η Ολλανδία έχουν παράδοση σε αγώνες με περιστέρια, όμως τα τελευταία χρόνια είχαν μαραζώσει, με το ασιατικό ενδιαφέρον να δίνει νέα πνοή στο αγώνισμα.

Σύμφωνα με τον Pipa, το ακριβότερο περιστέρι στην ιστορία των διαδικτυακών πλειστηριασμών ήταν μέχρι σήμερα το «Νιού Μπλίκσεμ», που πουλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο έναντι 376.000 ευρώ, σπάζοντας το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ των 250.000 ευρώ, που είχε δώσει ο Κινέζος βιομήχανος Χου Ζεν Γιου, για να αγοράσει, το 2012, το «Σπέσιαλ Μπλου».

Ο Αρμάντο ήταν ένα από τα 178 περιστέρια της οικογένειας Φέρσχουτ που πουλήθηκαν, ενώ τα έσοδα από τη δημοπρασία έφτασαν συνολικά τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

*****

Κλέφτης είδε το υπόλοιπο στο λογαριασμό του θύματος και …έδωσε πίσω τα λεφτά

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν έναν άνδρα, που λήστεψε μια γυναίκα στην Κίνα, σε ένα ΑΤΜ, αλλά αμέσως μετά μετανόησε για την πράξη του και της επέστρεψε τα χρήματα. Το δίκτυο China Global Television Network μετέδωσε βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος, που δείχνει έναν άνδρα οπλισμένο με ένα μαχαίρι, να επιτίθεται σε μια γυναίκα, που χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα.

Μετά από μια σύντομη συζήτηση, αφήνει τη γυναίκα εντελώς τρομοκρατημένη, αφού της πήρε όλα τα χρήματα, περίπου 372 δολάρια.

Θέλοντας να αποσπάσει κι άλλα χρήματα, ζητά από το θύμα να του δείξει την απόδειξη της συναλλαγής. Σκεπτόμενη η γυναίκα το μαχαίρι που κρατά ο άνδρας, αναγκάζεται να το κάνει. Στρέφεται προς το μηχάνημα και αφού του δείχνει το υπόλοιπο, φαίνεται πως αλλάζει γνώμη. Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, το υπόλοιπο ήταν μηδέν.

Ο ληστής χαμογελά και όλως παραδόξως, επιστρέφει στη φτωχή γυναίκα τα χρήματά της. Η κάμερα έξω από την τράπεζα, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, τον δείχνει να φεύγει περπατώντας χωρίς τα χρήματα. Η γυναίκα παραμένει αμήχανη, προσπαθώντας να επεξεργαστεί το τι ακριβώς συνέβη.

Ο άνδρας, παρότι δεν πήρε τελικώς τα χρήματα, συνελήφθη λόγω των απειλών και του μαχαιριού που κρατούσε.

*****

Πυλώνας φωτισμού καταπλάκωσε δυο διαιτητές!

Οι διαιτητές και οι παίκτες των ομάδων των Κολεγίων Mena High School και Dardanelle High School στο Αρκάνσας των ΗΠΑ αγωνίζονταν κανονικά, όταν είδαν έναν τεράστιο ξύλινο πυλώνα φωτισμού να πέφτει πάνω τους! Για καλή τους τύχη οι δυο διαιτητές τραυματίστηκαν ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ σοκαρισμένος είναι ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε δίπλα από τον πυλώνα και τον είδε να πέφτει ελάχιστα μέτρα δίπλα του, χωρίς να τον ακουμπήσει.

Ο πυλώνας έπεσε από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, ενώ οι αγώνες θα απαγορευθούν, όταν φυσάει τόσο δυνατά.

*****

Χαλί φτιαγμένο από 25.000 πλαστικά καπάκια!

Αυτά είναι τα «συστατικά» ενός ξεχωριστού – σε σύνθεση, υφή και σχεδιασμό – χαλιού, που δημιούργησαν νήπια, παιδιά και έφηβοι, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της οργάνωσης «Green Art» στο Σαράγεβο της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, με στόχο την προώθηση της οικολογίας και της περιβαλλοντικής προστασίας.

Συνολικά στην… ύφανση αυτού του ιδιαίτερου χαλιού συμμετείχαν περισσότερα από 700 άτομα, δήλωσε η επικεφαλής της οργάνωσης Άλμα Χράσνιτσα Ντερβίσεβιτς, στη διάρκεια της παρουσίασης του έργου, το οποίο θα εκτίθεται στο κέντρο της πόλης του Σαράγεβο μέχρι τις 22 Μαρτίου 2019.

Στον «πυρήνα» αυτού του «μωσαϊκού» από πλαστικό, βρίσκεται το Διάστημα και, όπως είπε η επικεφαλής της Green Art, η δημιουργία εικόνων που να παραπέμπουν στα …μυστήρια του διαστήματος, ήταν μια πρόκληση, που τελικά επετεύχθη.

Το χαλί από πλαστικά καπάκια έχει και άλλες ιδιαιτερότητες, μία εκ των οποίων είναι ότι προσπάθησε να «συναντήσει» τα παραδοσιακά μοτίβα, που αποτυπώνονται πάνω στα υφασμάτινα χαλιά.

Η Άλμα Χράσνιτσα Ντερβίσεβιτς εκτίμησε ότι ο κόσμος θα «αγκαλιάσει» το συγκεκριμένο έργο, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει και σημείο προσέλκυσης ξένων επισκεπτών της πόλης του Σαράγεβο.

«Προωθούμε την πολιτιστική κληρονομιά με καινοτόμο τρόπο, ως μείγμα πολιτισμού και οικολογίας. Με το συγκεκριμένο έργο θέλουμε η πόλη του Σαράγεβο να γίνει σύμβολο οικολογίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ταχυδρομικό περιστέρι πουλήθηκε έναντι 1,25 εκατομμυρίων ευρώ!
Κλέφτης είδε το υπόλοιπο στο λογαριασμό του θύματος και …έδωσε πίσω τα λεφτά
Πυλώνας φωτισμού καταπλάκωσε δυο διαιτητές!
Χαλί φτιαγμένο από 25.000 πλαστικά καπάκια!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής