breaking news Νέο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Πανόρμου και Μάρκου Μπότσαρη της Βέροιας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Πανόρμου και Μάρκου Μπότσαρη της Βέροιας

Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης ετοιμόρροπου κτίσματος, επί των οδών Πανόρμου και Μάρκου Μπότσαρη, αποφασίζεται σήμερα Τετάρτη 20-03-2019 και αύριο Πέμπτη 21-03-2019, κατά τις ώρες από 09:00΄ έως 15:00΄, έκαστη ημέρα:

α) η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, στην οδό Πανόρμου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου έως τη συμβολή της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη, προκειμένου να σταθμεύσουν τα υπ΄ αριθμ. ΜΕ-87738 γερανοφόρο όχημα και ΗΜΧ-1333 Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανωτέρω εργασίες, εξαιρουμένων των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

β) η εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανόρμου, από το εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου έως τη συμβολή της με την οδό Μάρκου Μπότσαρη. Στο σημείο, θα τοποθετηθεί σήμανση προειδοποίησης για στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας και χρήση κώνων περιμετρικά των ανωτέρω οχημάτων, καθώς και σημαιοφόροι με ανακλαστικό γιλέκο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

γ) η απαγόρευση διέλευσης των πεζών από το πεζοδρόμιο της οδού Πανόρμου, στο ρεύμα ανόδου, από Αθανασίου Διάκου προς Μάρκου Μπότσαρη και συγκεκριμένα από την έναρξη της εργοταξιακής σήμανσης έως τη συμβολή της με τη Μάρκου Μπότσαρη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής