breaking news Νέο

Νίκησαν τα φαβορί

Νίκησαν τα φαβορί

ΠΑΟ Κουλούρας και ΠΑΟ Παλατιτσίων στο ντέρμπι κορυφής του Α΄ ομίλου μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς με αποτέλεσμα η μεταξύ τους διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα να παραμείνει αμετάβλητη.

Στην τρίτη θέση του ομίλου παρέμεινε ο Ολυμπιακός Λουτρού που νίκησε με 2-1 στο γήπεδό του τον Ατρόμητο Διαβατού και στην τέταρτη ανέβηκε ο Αλιάκμων Νησελίου που πέτυχε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Λυκογιάννης ο οποίος παρέμεινε ουραγός του βαθμολογικού πινακα.

Στον β’ όμιλο η ΑΕ Ποντίων νικησε στην κοινή τους έδρα τον Εθνικό Ραχιάς με 4-0 και παραμένει σταθερά πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με δεύτερη την ομάδα των Λευκαδίων που δεν δυσκολεύθηκε να κάμψει εκτός έδρας την αντίσταση της Πατρίδας την οποία κέρδισε με 0-3.

Αντίθετα δεν τα κατάφερε ο Αστέρας Τριποτάμου που γνώρισε την ήττα από το Γιαννακοχώρι με 3-2 και την τετράδα στον Β’ όμιλο συμπληρώνει ο Ολυμπιακός Νάουσας που στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου κέρδισε 3-1 την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα εννέα παιχνίδια της Β’ κατηγορίας που διεξήχθηκαν την περασμένη Κυριακή.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι κορυφής του Α’ ομίλου μεταξύ του ΠΑΟ Κουλούρας και του συνώνυμου του των Παλατιτσίων ένα αποτέλεσμα που θεωρείται δίκαιο.

Τα Παλατίτσια προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 5’ με τον Ισαακίδη με την Κουλούρα να ισοφαρίζει δυο λεπτά αργότερα με γκολ του Τζήμα.

Στο 25’ ο Μανωλόπουλος έδωσε προβάδισμα στην Κουλούρα με τα Παλατίτσια που είχαν και δοκάρι να ισοφαρίζουν σε 2-2 με τον Δημούλτσο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Γιάντσης - Νησελίτης).

 

Ο Ατρόμητος Διαβατού προηγήθηκε στο σκορ στο 15’ με τον Χασάν, όμως τη νίκη και τους τρεις βαθμούς πήρε ο Ολυμπιακός Λουτρού με δύο τέρματα τον Γατόπουλο με εκτέλεση πέναλτι στο 20’ και του Κίτσα Κ., ο οποίος έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Μανιόπουλος) ενω ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 75’ με τον Κοντογιάννη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Αργυρίου - Χαραλαμπίδης).

 

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ και ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διαρκεια του αγώνα ο Απόλλων Λυκογιάννη έχασε στο γήπεδο του από τον Αλιάκμων Νησελίου με 1-2 και παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση του ομίλου του.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό της Λυκογιάννης στο 28’ ο Ράμα, με τον Αλιάκμονα να ισοφαρίζει στο 44’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τοζογλου και να παίρνει την νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με γκολ του Πιπιλιάρη.

Ο Απολλων ολοκληρώνει το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουτσούκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τράντος (Ασβεστάρας - Γκόγκας).

 

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας στο γήπεδο του Σταυρού μεταξύ της τοπικής Θύελλας και της ΑΕ Σχοινά.

Οι φιλοξενουμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 20’ με τον Μπενίσκο με τους γηπεδουχους να ισοφαρίζουν στο 30’ με τον Μυλωνά Γ. και να παίρνουν προβάδισμα στο 40’ με τον Κοσέογλου. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 85’ ο Σιντικίδης.

Η Θύελλα είχε και δυο δοκάρια ένα σε κάθε ημίχρονο ενω οι δυο ομάδες ολοκληρωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μυλωνά και του Λαζή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Μπακάλης - Ζουρνατζίδης).

 

Δίχως σκορ έληξε ο αγώνας μεταξή της ΑΕ Καμποχωρίου και της Δόξας Λιανοβεργίου που έγινε στην έδρα της πρώτης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβριήλ (Παζαρτζικλής - Κιρμανλίδης).

 

Με τέσσερα τέρματα όλα στο δεύτερο ημίχρονο που πετυχαν ο Έξαρχος (55’, 68’, 85’) και ο Κωστογλίδης με πέναλτι στο 82’ η ΑΕ Ποντίων νίκησε τον Εθνικό Ραχιάς και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον Β’ όμιλο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Μαργαρίτης - Ποζιάδης).

 

Με νίκη πέρασαν και μέσα από την Πατρίδα τα Λευκάδια κερδίζοντας την γηπεδούχο ομάδα με 3-0 και αύξησαν την διαφορά τους από τον Αστέρα Τριποτάμου που τα ακολουθεί.

Τα γκολ της νίκης των Λευκαδίων πέτυχαν οι Τουγκελίδης στο 45’ με πέναλτι, Διαμαντίδης Π. 55’ και Αμανατίδης 80΄.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Χρυσάνης - Σουκιούρογλου).

 

Με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα το Γιαννακοχώρι νίκησε εκτός έδρας με 2-3 τον Αστέρα Τριποτάμου και διατήρησε τις όποιες ελπίδες έχει για εισοδο στην τετράδα των πλεϊ οφ.

Στο 30’ ο Αλατσίδης έδωσε προβάδισμα στο σκορ στο Γιαννακοχώρι με τον Βούλγαρη να ισοφαρίζει στο 60’ με πέναλτι. Στο 70’ το Γιαννακοχώρι ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Βούλγαρη όμως να ισοφαρίζει για δεύτερη φορά στο 83’.

Το τρίτο και νικητήριο τέρμα του Γιαννακοχωρίου σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Γαλανός.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Λαζάρου - Χριστοδούλου Κ.).

 

Ο Ολυμπιακός Νάουσας αφού προηγήθηκε στο 30’ με αυτογκολ του Μελιόπουλου και τρια λεπτά αργότερα με τον Μακρή έκανε το 2-0 νίκησε τελικά την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας που είχε μειώσει στο 63’ με τον Μελιόπουλο με 3-1. Το τρίτο τέρμα των νικητών πέτυχε ο Κωστόπουλος στο 80’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Μουσενίκας - Γκόγκος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής