breaking news Νέο

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Ερμή Αμυνταίου

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Ερμή Αμυνταίου

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στέλιο (Νταμπίζα) για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μας και να προσθέσω ότι μου αρέσουν αφού είναι μεσα στην φιλοσοφία μου οι ομάδες που παρότι δεν  έχουν στόχο, τα δίνουν ολα παίζουν με ψυχή, για την αξιοπρέπεια τους όπως έκανε σήμερα ο Ερμής Αμυνταίου. Και το γεγονός αυτό οτι δηλαδή παρότι ο αντίπαλος δεν είχε ουσιαστικό κίνητρο και παρόλα αυτά έπαιξε με αυταπάρνηση, δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη της ομαδας μας.

Έχουμε μπει πλεον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Διανύουμε τα τελευταία 100 μέτρα ενος Μαραθωνίου και ο στόχος μας απο δω και πέρα δεν επιτρέπεται να είναι άλλος απο τους τρεις και μόνο τρεις βαθμοί.

Οι αγώνες με τον Μελιτέα Μελίτης τελείωσε και εμείς κοιτάμε τον επόμενο που είναι εκτός έδρας με την ΑΠΕ Λαγκαδά την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία.

Επανειλημμένα μέχρι σήμερα έχω επισημάνει ότι θα φτάσουμε στον στόχο μας και τότε μόνο θα αξιολογήσουμε τι πετύχαμε.

Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πλεονέκτημα και πρέπει να το εκμεταλλευθούμε. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος όμως η ΒΕΡΟΙΑ έχει την αξία και θα φτάσει με επιτυχία στον τελικό της στόχο που φυσικά είναι η άνοδος. Γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά καθημερινά στις προπονήσεις.

Υπολογίζω σε όλα τα παιδιά και αυτό το μήνυμα ήθελα σήμερα να περάσω στους νεαρούς ποδοσφαιριστές με την χρησιμοποίηση του Βασίλτση, του Σοφιανίδη και του Τσιότρα που εκαναν την πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα και από τους οποίους είμαι απόλυτα ευχαριστημένος».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής