breaking news Νέο

Δήλωση του Στ. Νταμπίζα, προπονητής Ερμής Αμυνταίου, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

Δήλωση του Στ. Νταμπίζα, προπονητής Ερμής Αμυνταίου, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

«Προερχόμασταν από μια δύσκολη εβδομάδα καθώς είχαμε αποκλειστεί από το κύπελλο που ήταν ο μοναδικός στόχος που μας είχε απομείνει και επι πλέον είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη κατά τεκμήριο αλλά και προσωπική μου άποψη ομάδα του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα κάτι που δεν ήταν και τόσο εύκολο αφού επι πλεον η ΒΕΡΟΙΑ προέρχονταν από τρία άτυχα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και ήταν απίθανο να τη βρούμε χαλαρή.

Τηρουμένων των αναλογιών θεωρώ οτι σαν ομάδα σταθήκαμε με αξιοπρέπεια. Αυτόπου προσπαθήσαμε να πετύχουμε ήταν καλή αμυντική λειτουργία και από κει και πέρα να βγούμε σε αντεπιθέσεις και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Το πρώτο καλή αμυντική λειτουργία νομίζω οτι το πετύχαμε, δεν τα καταφέραμε ομως και τόσο καλά στο δημιουργικό κομμάτι.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες της ομάδας μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και μακάρι να συνεχίσουν έτσι για την αξιοπρέπεια την δική τους και της ομάδας τους.

Το πρώτο γκολ της ΒΕΡΟΙΑΣ θεωρώ οτι σημειώθηκε από θέση οφσαϊντ δίχως βέβαια με αυτό να θέλω να αμφισβητήσω την νίκη της που ηταν απόλυτα δίκαιη.

Εύχομαι στη ΒΕΡΟΙΑ καλή συνέχεια και να κατακτήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και μαθηματικά την πρώτη θέση αφού είναι η καλύτερη ομάδα και το αξίζει».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής