breaking news Νέο

Γκέλα της Νάουσας και του Ροδοχωρίου

Γκέλα της Νάουσας και του Ροδοχωρίου

Πολλές εκπλήξεις έκρυβαν τα χθεσινά αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικιής της Α’ κατηγορίας που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα και που όπως ήταν φυσικό δημιούργησαν ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πινακα.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στη μάχη της τετράδας και των πλεϊ οφ ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πέρασαν δίχως απώλειες, ο πρώτος από το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας με αντίπαλο τον συνώνυμο του και ο δεύτερος από το γήπεδο του Νεοκάστρου απέναντι στον Φίλιππο Μελίκης.

Απο κει και πέρα η Νάουσα έχασε με 2-0 από τον συμπολίτη της Αχιλλεα και δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την ισοπαλία του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στην έδρα του με τον Κοπανό και να τον “πιάσει” στον βαθμολογικό πίνακα.

Ετσι Τρίκαλα και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αύξησαν την διαφορά που τους χωρίζει από την Νάουσα και το Ροδοχώρι.

Εκπλήξεις όμως είχαμε και στην μάχη της παραμονης στην κατηγορία με τον Αρη Παλαιοχωρίου και τον Κεραυνό Επισκοπής να χάνουν στο Κλειδί και στην Αγία Βαρβάρα και μαζί να ψαλιδίζουν τις ελπίδες για αποφυγή της ψυχοφθόρας διαδικασίας των πλεϊ αουτ.

Ομως χθες ζήσαμε και δύο επικές ανατροπές των σκορ.

Στο Μακροχώρι η γηπεδούχος ομάδα με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου βρέθηκε να χάνει με 0-3 και στο πρώτο ημίχρονο με 1-4. Με τέσσερα όμως τέρματα στα τελευταία 20 λεπτά από τα οποία τα τρία από το 84’ μέχρι το 90’ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει την νίκη με 5-4!!

Το ίδιο περίπου συνέβει και στη Χαρίεσσα με την γηπεδούχο ομάδα στο 30’ να βρίσκεται στο σκορ με 0-3 και τελικά να παίρνει την νίκη επί του Αγρ. Αστέρα Πλατέος με 5-4.

 

Οι αγώνες

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων με δύο τέρματα που πετυχε στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων (στο 1’ με τον Παρσόπουλο και στο 47’ με τον Λίτσι και ένα στο 66’ επίσης με τον Παρσόπουλο (πέναλτι) νίκησε στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας τον συνώνυμο του με 2-3 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Για λογαριασμό της γηπεδούχου ομάδας σκόραραν ο Τσακαλίδης (πέναλτι στο 21’) και ο Παπαδής στο 90’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Παρασίου - Λαζάρου).

Μπορεί να άργησε να σκοράρει όμως τελικά ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πήρε μια άνετη νίκη στο γήπεδο του Νεοκάστρου επί του Φιλίπου Μελίκης με 1-6.

Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αργυρόπουλος ο οποιος στη συνέχεια πέτυχε άλλα δυο τέρματα στο 88’ και στο 90’ (τα άλλα δύο τέρματα της νικητριας σημείωσαν ο Πέτκος (70’) και ο Λαδάς, ενω για λογαριασμό του Φιλίππου σκόραρε ο Πιτσάβας στο 86’.

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου είχε την υπεροχη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα δίχως όμως να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Κοπανού και το γειτονικό ντέρμπι έληξε ισόπαλο 0-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Παζαρτζικλής - Νησελίτης).

Ασφαιρη η Νάουσα παρά την συντριπτική υπεροχη της έχασε στο ΔΑΚ της πόλης από τον συμπολίτη της Αχιλλέα με 2-0 και παρέμεινε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ της νίκης του Αχιλλέα πετυχαν ο Μπράτσης στο 42’ και ο Παπατάνος στο 77’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Τράντης - Ρηγόπουλος).

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3 στο 30’ με γκολ του Καραντουλαμά (12’, 14’, 30’) η ΑΕ Χαρίεσσας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη με 5-4 με γκολ που πέτυχαν ο Σπυρίδης (33’ π. 35’), ο Τηλκερίδης (37’ και 45’) και ο Αμπαρλης (51’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Δεβετζίδης - Μπέκας).

Απίστευτη εξέλιξη του αγώνα στο γήπεδο του Μακροχωρίου. Ο ΑΟ Μαρίνας προηγήθηκε στο σκορ στο 8’ με τον Δήμου και με δύο ακόμη τέρματα του Γραμματικού στο 11’ και στο 22’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Στο 30’ ο Τσιαμπας Κ. μείωσε σε 1-3, όμως πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Γραμματικός έκανε το 1-4, σκορ που παρέμεινε μέχρι το 71’, όταν και άρχισε η αντεπίθεση της γηπεδούχου ομάδας.

Στο 71’ συγκεκριμένα ο Τσακαλίδης έκανε το 2-4 και στο 84’ ο ίδιος παίκτης το 3-4, στο 86’ ο Ηλιάδης ισοφάρισε σε 4-4 και στο 90’ ο Πατσιαβούρας έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 5-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελτζανίδης (Γαβράς - Γιαγκιτζόγλου).

Την δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας κερδίζοντας με 2-1 τον Κεραυνό Επισκοπής.

Η ομαδα της Αγίας Βαρβάρας προηγήθηκε στο σκορ στο 20’ με τον Μοτσιόπουλο και στο 53’ ο Ρηγόπουλος έκανε το 2-0.

Στο 65’ ο Νέλλας μείωσε σε 2-1 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Παπαδάκης - Τσιουγγαρής).

Βαθμολογική ανάσα για τον Εθνικό Κλειδίου που νικησε στο γήπεδο του 2-0 τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν ο Καϊμακαμίδης στο 16’ και ο Οικονομόπουλος στο 66’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Πίτος - Βαλκάνος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής