breaking news Νέο

Συνδέσεις με το νέο δίκτυο επιχειρεί η ΔΕΥΑ Νάουσας

Συνδέσεις με το νέο δίκτυο επιχειρεί η ΔΕΥΑ Νάουσας

Η πλήρης λειτουργία του νέου δικτύου ύδρευσης, που παραμένει ανενεργό εδώ και σχεδόν 25 χρόνια, είναι το στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό της η διοίκηση της ΔΕΥΑΝ και του Δήμου Νάουσας. Στόχος της Διοίκησης είναι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του νεότερου δικτύου, για το οποίο δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά, χωρίς ποτέ να χρησιμοποιηθεί προς όφελος των δημοτών, της επιχείρησης και του Δήμου Νάουσας.

Για το σκοπό αυτό, η ΔΕΥΑΝ προχωρά στη σύνδεση των οικοδομών με το νέο δίκτυο ύδρευσης αρχικά από την περιοχή του «Φόρου», δράση που θα συνεχιστεί και στο υπόλοιπο κομμάτι της πόλης. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΝ στην προσπάθεια αυτή είναι πολλά, ωστόσο με υπομονή και επιμονή θα ξεπεραστούν, προκειμένου να επιτευχθεί ο τελικός στόχος.

Ήδη από τη ΔΕΥΑΝ είναι σε εξέλιξη η δημοπράτηση έργου προϋπολογισμού 60.000€, με χρήματα από ίδιους πόρους, που αφορά την κατασκευή φρεατίων και ιδιωτικών συνδέσεων με το νέο δίκτυο στο κέντρο της πόλης, σε οδούς πέριξ της πλατείας Καρατάσου και μέχρι σήμερα δεν είχαν κατασκευαστεί. Θα ακολουθήσει μελέτη και δημοπράτηση έργου προϋπολογισμού 200.000€ για την αποκατάσταση των βλαβών, με στόχο να δοθεί σε λειτουργία το νέο δίκτυο ύδρευσης στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης, ώστε και οι συχνές βλάβες να περιοριστούν και φυσικά οι δαπάνες της ΔΕΥΑΝ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής