breaking news Νέο

Αιχμηρή κριτική με εφηβική ορμή!

Αιχμηρή κριτική με εφηβική ορμή!

Αιχμηρός υπήρξε ο μαθητής της Β' τάξης του 2ου ΓΕΛ Βέροιας Γιώργος Σπυριδωνίδης, στην κριτική του για τη δημοτική αρχή της πόλης, στη χθεσινή τρίτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων Βέροιας.

«Πως βρέθηκαν τα κονδύλια για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων ή μήπως δίνονται για να πάρουμε την ψήφο των πολιτών, ευρισκόμενοι σε προεκλογική χρονιά;» αναρωτήθηκε, ενώ αναφερόμενος στην Αστική Ανάπλαση, είχε να πει : «Μόνο ωραία δεν την έκανε ο Δήμος».

Ο ίδιος, σχολιάζοντας την κίνηση του δημάρχου, Κώστα Βοργιαζίδη, ότι προτίθεται να τοποθετήσει ποδήλατα σε σημεία της πόλης για χρήση από τους δημότες, αναρωτήθηκε : «Πρώτη φορά ακούω δήμαρχο να θέλει να βάλει ποδήλατα, αλλά να μην έχει ποδηλατόδρομο!»

Από την πλευρά της, η μαθήτρια του ΓΕΛ Μακροχωρίου, Ασημένια Τουτουντζίδου, έθιξε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, που έχει να κάνει με την υγεία των κατοίκων στα χωριά, «τη μυρωδιά των καρκινογόνων φυτοφαρμάκων, που εισπνέουμε με το ράντισμα, τα οποία και είναι επιβλαβή για την υγεία των κατοίκων και του περιβάλλοντος».

Ωστόσο, η εν λόγω μαθήτρια από το ΓΕΛ Μακροχωρίου έσπευσε να προσθέσει ότι «αυτό μπορεί να περιορισθεί, εφόσον ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής