breaking news Νέο

Νίκη για τους Αετούς Βέροιας στη Νάουσα

Νίκη για τους Αετούς Βέροιας στη Νάουσα

Τη 16η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΚΕΜ σημείωσαν το Σάββατο οι Αετοί Βέροιας. Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη επικράτησε στη Νάουσα με 70-61 του συντοπίτη Ζαφειράκη και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης, το βροντερό παρών του φίλαθλου κόσμου της Νάουσας, που απέδειξε για μια ακόμη φορά πως αγαπά το μπάσκετ και σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν δίπλα στην ομάδα της πόλης.

Οι "ασπρόμαυροι" είχαν και πάλι πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και παρά το γεγονός πως σταδιακά έχασαν το ρυθμό τους και επέτρεψαν στους γηπεδούχους να μειώσουν το σκορ, εντούτοις βρήκαν τις λύσεις και με καθοριστικά καλάθια σε καίρια χρονικά σημεία του αγώνα, πήραν το ροζ φύλλο.

Επ’ ευκαιρία της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος, να τονίσουμε για μια ακόμη φορά πως στόχος της ομάδας είναι να δώσει το κίνητρο σε όσους αγαπούν το μπάσκετ αλλά και να λειτουργεί πάντα με στόχο το ευ αγωνίζεσθαι ως σήμα κατατεθέν του αθλητικού ιδεώδους, το οποίο πρεσβεύει πρώτα ο πρόεδρος της ομάδας αλλά και γενικότερα όσοι απαρτίζουν το σύλλογο.

Στόχος βεβαίως είναι και η νίκη (ομιλούμε βεβαίως για το ανδρικό τμήμα), ως αποτέλεσμα (ή επιβεβαίωση αν θέλετε) της δουλειάς στις προπονήσεις αλλά και της προσπάθειας στους αγώνες, επομένως ό,τι προκύψει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, θα είναι καλοδεχούμενο.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Κωστής Γκεκόπουλος, που σημείωσε 21 πόντους και τον ακολούθησε ο Μάκης Ιωσηφίδης με 19.

Επόμενο αγώνας το Σάββατο 30/3 στο ΔΑΚ Βικέλας, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο και απόλυτο φαβορί για την 1η θέση στην κανονική περίοδο, ΦΟ Αριδαίας.
 

Τα δεκάλεπτα : 14-21, 30-40, 48-54, 61-70
 

Ζαφειράκης Νάουσας : Βάιγκαντ 9 (1), Καπνάς 7, Μουρατίδης 7 (1), Τούφας 10 (1), Σιδηρόπουλος 2, Μώκας 2, Δίντσης 15 (1), Πράπας 8
 

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 7, Χρήστου, Κασάπης 3 (1), Παπαδόπουλος Δ., Γκεκόπουλος 21, Πάππου 2, Γαβριηλίδης, Χρυσάφης 7 (1), Χατζηχαρίσης 6 (1), Ιατρού 5, Ιωσηφίδης 19 (3)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής