breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Αμετάβλητη η κορυφή

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Αμετάβλητη η κορυφή

Κουτσουρεμένη ήταν και η περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας καθώς πραγματοποιήθηκαν αγώνες μόνο του Β’ ομίλου και αναβλήθηκαν για μια φορά ακόμη του Α’ που έχει λιγότερες ομάδες. Και οι πολλές διακοπές σίγουρα δεν κάνει ελκυστικό ένα πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που αριθμός των ομαδων δεν ενδείκνυται για την διεξαγωγή ενος πρωταθλήματος δύο ομίλων που θα διατηρεί το ενδιαφέρον των φιλάθλων σε υποφερτά τουλάχιστον επίπεδα, σε όλη την διάρκεια του με τις πολλές διακοπές να δημιουργούν πρόβλημα στις ίδιες τις ομάδες αλλά και στους φιλάθλους, που χάνουν το ενδιαφέρον τους και παρόλα αυτά η διοργανώτρια αρχή επιμένει στο μοντέλο των δύο ομίλων επειδή θεωρεί και έτσι είναι, ότι με τον τρόπο αυτό μειώνονται τα έξοδα των ομάδων, οφείλει νομίζουμε να ψάξει διαφορετικό τρόπο διεξαγωγής του (των τριών, ή ίσως και των τεσσάρων)γύρω για να αυξηθούν οι αγωνιστικές).

Διαφορετικά ναι μεν μειώνονται τα έξοδα των ομάδων, όμως παράλληλα υποβαθμίζεται και το πρωτάθλημα.

***

Να δούμε όμως τους τέσσερις αγώνες του Β’ ομίλου που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή και την κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα.

 

* Η ΑΕ Ποντίων πέτυχε μια ακόμη νίκη την 13η (έχει και δύο ισοπαλίες) στα 15 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα για το πρωτάθλημα και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μια διαφορά 6 βαθμών από τα Λευκάδια που την ακολουθούν και τα οποία επίσης νίκησαν στο γήπεδό τους 2-0 τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Αστέρας Τριποτάμου που νίκησε εκτός έδρας την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας με 3-2 ενω στην τέταρτη ο Ολυμπιακός Νάουσας.

Σε απόσταση βολής (δύο βαθμούς διαφορά) στην πέμπτη θέση είναι το Γιαννακοχώρι που πήρε τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Ελπίδα Μονοσπίτων δίχως να ιδρώσει βάζοντας έτσι σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη τετράδα του Β΄ ομίλου που οδηγεί στα πλεϊ οφ.

Να δούμε όμως πιο αναλυτικά τα παιχνίδια που διεξήχθησαν στην Β΄ κατηγορία την περασμένη Κυριακή.

 

Στο γηπεδο του Αγίου Γεωργίου η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πινακα ΑΕ Ποντίων είχε πρόβλημα μέχρι να πετύχει το πρώτο της τέρμα. Από την στιγμή που σκόραρε στο 71’ με τον Σακελλαρίου άνοιξε ο δρόμος για μια ακόμη καθαρή νίκη, καθώς ακολούθησαν τα γκολ του Καλφούζου στο 75’ και τον Μωϋσίδη Γ. στο 87’.

Προηγουμένως ο γηπεδούχος Απόλλων είχε αγγίξει το γκολ με τον Μιχαηλίδη (42’) το σουτ του οποίου σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας της ΑΕ Ποντίων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Τσιουγγαρής - Σιουκιούρογλου).

 

Με δύο γκολ και τα δύο στο δεύτερο ημίχρονο (στο 56’ και στο 70’) που πέτυχε ο Τουγγελίδης τα Λευκάδια νίκησαν στο γήπεδό τους τον Ολυμπιακό Νάουσας στο ντέρμπι κορυφής και διατήρησαν την διαφορά των έξι βαθμών από την πρωτοπόρο του βαθμολογικου πίνακα ΑΕ Ποντίων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Γιαγκιτζόγλου - Ποζιάδης).

 

Παρότι προηγήθηκε με γκολ του Μπουτογλίδη στο 33’ η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας τελικά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο μια πιο έμπειρη από αυτήν ομάδα τον Αστέρα Τριποτάμου.

Το σκορ όπως ήδη αναφέραμε άνοιξε στο 33’ ο Μπουτογλίδης για λογαριασμό της Νέας Γενεάς με τον Βούλγαρη να ισοφαρίζει στο 40’ και ο ίδιος παίκτης στο 47’ να δίνει προβάδισμα στον Αστέρα.

Στο 51’ ο Κατσικαβέλης έκανε το 1-3 αι στο 80’ ο Ρόκο διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Βαλκάνος - Μαργαρίτης).

 

Επιθετικός μονόλογος στο γήπεδο της Ραχιάς για τον τοπικό Εθνικό που νίκησε με 7-0 την Θύελλα Στενημάχου.

Οπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η γηπεδούχος ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιου και η νίκη της θεωρείται απόλυτα δίκαιη.

Τα γκολ της νίκης του Εθνικού Ραχιάς πέτυχαν οι Αθανασιάδης (25’), Ριστεμογλου (47’), Φεϊμ (52’ και 68’), Γκίτσιος (56’) και Κανδυλίδης (63’ και 74’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπακάλης (Κιρμανίδης - Πέτρου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής