breaking news Νέο

Ένας στρατηγικός προγραμματισμός και μία δήλωση ανεξαρτητοποίησης…

Ένας στρατηγικός προγραμματισμός και μία δήλωση ανεξαρτητοποίησης…

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας πραγματοποιήθηκε χθες, στις 14:30, στην ημερήσια διάταξη της οποίας υπήρχε ένα μόνο θέμα. Το θέμα αυτό είχε να κάνει με την έγκριση ή μη υποβολής στρατηγικού προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού στο Δήμο Βέροιας για τα έτη 2020-2023.

Το δε κατεπείγον της συνεδρίασης συνίστατο στο ότι η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών κοινοποιήθηκε στο Δήμο στις 22-3-2019 και ο προγραμματισμός προσλήψεων για τα έτη 2020-2023 προβλέπεται να υποβληθεί μέσω του ειδικού διαδικτυακού τόπου του υπουργείου μέχρι τις 28-3-2019.

Στην πολύ σύντομη συνεδρίαση του σώματος, τα παρόντα μέλη - κύρια της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης «Δράση με Γνώση» - έδωσαν θετική ψήφο στο εν λόγω θέμα, πλην του επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώργου Μελιόπουλου, που υπήρξε αρνητικός στην ψήφισή του.

Ακόμα, ο πρόεδρος του σώματος, Πέτρος Τσαπαρόπουλος, διάβασε επιστολή του δημοτικού συμβούλου Ηλία Τσιφλίδη (φωτό), στην οποία δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του. Ο Ηλίας Τσιφλίδης εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», της οποίας ηγείται και κατέρχεται εκ νέου ως υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαϊου, ο Γιάννης Παπαγιάννης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής