breaking news Νέο

Ευχαριστήριο Τουριστικού Ομίλου Βέροιας για τις "Ανθισμένες Ροδακινιές"

Ευχαριστήριο Τουριστικού Ομίλου Βέροιας για τις

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των δράσεων του ΤΟΒ για την προβολή του φαινομένου της Ανθισμένης Ροδακινιάς, αλλά και της Βέροιας γενικότερα, το Δ.Σ. του συλλόγου μας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε αυτόν το Μάρτιο. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

  1. Το τμήμα Τροχαίας Βέροιας, τον διοικητή κ. Παρούτογλου Ιωσήφ και όλο το στελεχιακό δυναμικό για την άριστη συνεργασία στην Ποδηλατάδα και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.
  2. Το Γιάννη Μπόλη, το Στέργιο Κωτούλα, το Δημήτρη Σαμπρή μαζί με όλους τους ποδηλάτες του Veria Cycling Club, το Λάζαρο Κουμπουλίδη και όλους τους εθελοντές για την αμέριστη βοήθεια στην Ποδηλατάδα!
  3. Το Vespa Club και τη Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα Βέροιας για την υποστήριξη.
  4. Τον Κώστα Σταμούλη που βρίσκεται πάντα κοντά μας, αποτελώντας πηγή ενέργειας και έμπνευσης για τον ΤΟΒ.
  5. Τα καταστήματα ποδηλάτων ΠΕΙΡΟΥΝΑΚΗΣ και BBT - Τόλης Σκούταρης, για τα δωράκια που διέθεσαν στους λιλιπούτειους ποδηλάτες.
  6. Τον Αντώνη Νούσιο / Mr Tony Donuts και τη VENUS για τα σνακ που παρείχαν στους ποδηλάτες.
  7. Το Φαρμακείο «Μουρτζίλα» για τη διάθεση κιτ πρώτων βοηθειών για τις ανάγκες της Ποδηλατάδας.
  8. Στον ΤΟΒ έχουμε διαπιστώσει πως τα καλύτερα, τα ομορφότερα και τα πιο σημαντικά γίνονται πραγματικότητα με τις συνέργειες! Με αφορμή το φαινόμενο της Ανθισμένης Ροδακινιάς φιλοξενήσαμε στη Βέροια, 35 φωτογράφους από την Αθήνα. Τι να πούμε για τους ξενοδόχους της πόλης μας που άμεσα ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη της φιλοξενίας και παραχώρησαν τα δωμάτια τους!
  • Ευχαριστούμε Αμαλία - ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ
  • Ευχαριστούμε Κώστα - ΒΙΛΛΑ ΕΛΙΑ
  • Ευχαριστούμε Τάσα - ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΙΤΙ
  • Ευχαριστούμε Αλέξανδρε - MAKEDONIA HOTEL
  • Ευχαριστούμε Λεωνίδα - LOZITSI HOTEL
  • Ευχαριστούμε Φλώρα - EN EARI HOTEL

… χωρίς εσάς δεν θα γινόταν!

  1. Την ομάδα των Greek Instagramer Events, την Έλλη Αγιαννίδου, το Γιώργο Βεργάδο και τη Ritsa Litsa για τη βοήθεια και τις επαφές με τους υπέροχους ανθρώπους που μας επισκέφθηκαν από την Αθήνα και όλη την Ελλάδα, λάτρεψαν τον τόπο μας και ήδη πλημμυρίζουν τα social media με φωτογραφίες από τη Βέροια.
  2. Τη Γκαλερί Παπατζίκου για τη ζεστή φιλοξενία της αναδρομικής έκθεσης φωτογραφίας με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές.
  3. Την Ένωση Φωτογράφων ΚΔ Μακεδονίας για την άριστη συνεργασία και το διαρκές brainstorming που γεννάει ιδέες, καθώς και τη FujiFilm για τα δώρα του διαγωνισμού φωτογραφίας.
  4. Την Αγγελική Γιαννάκη για τις υπέροχες ξεναγήσεις της στην πόλη της Βέροιας και στους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών, την Εύη Μέσκα για την αξέχαστη ξενάγηση στην Εβραϊκή Συναγωγή και το Veria Volta για την ξενάγηση δημοσιογράφων της Καθημερινής.
  5. Τον Τάσο Χαλκίδη για τις διευκολύνσεις και όλους τους αγρότες που τόσο φιλόξενα μας υποδέχτηκαν στα κτήματά τους.
  6. Το Επιμελητήριο Ημαθίας, τον Δήμο Βέροιας και την Κοινοπραξία Ο.Π. Συνεταιρισμών Ν.Ημαθίας,  για τη διαρκή υποστήριξη.
  7. Τα ΜΜΕ, τοπικά, πανελλαδικά και ανά τον κόσμο που δημοσίευσαν τις όμορφες εικόνες του κάμπου μας, διαφημίζοντας τη Βέροια σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη!
  8. Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς τους εκατοντάδες φίλους που συμμετείχαν στις δράσεις μας και τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους που κοινοποιούν τις ομορφιές του τόπου που αναδεικνύει με τη δραστηριότητά του ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας.

Ραντεβού σε λίγους μήνες, στο 4ο Φεστιβάλ Ροδάκινου, με πολλές ιδέες και πολλές εκπλήξεις!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του ΤΟΒ

Ζήσης Χ. Πατσίκας

Γιάννα Πιλιτσίδου

Στέργιος Ζυγουλιάνος

Αντώνης Θεοχαρόπουλος

Ισαβέλλα Κωνσταντούδη

Άρης Ορφανίδης

Αμαλία Παπαοικονόμου

Μαρία Τσεσμελή

Γιάννης Στεργίου

Θανάσης Σαμούκας

Μαίρη Ναζλίδου


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής