breaking news Νέο

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με την ΑΠΕ Λαγκαδά

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με την ΑΠΕ Λαγκαδά

«Γνωρίζαμε ότι το έργο μας σήμερα (περασμένη Κυριακή) δεν θα ήταν καθόλου εύκολο, αφού αντίπαλος μας ήταν μια νεανική ομάδα, που εκτός από το ταλέντο έχει για όπλο της τον ενθουσιασμό και ένα επί πλέον κίνητρο νεαρούς ποδοσφαιριστές που όπως είναι φυσικό θέλουν να ξεχωρίσουν.

Η νίκη της ομάδας μας λοιπόν κάθε άλλο παρά δεδομένη μπορούσε να θεωρηθεί και στο σημείο αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια τους που έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς που μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου μας.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον συνάδελφο προπονητή της ομάδας του Λαγκαδά τον Ηλία Καρακώστα για την πολύ καλή προσπάθεια που κάνει με νεαρούς παίκτες και την κατάθεση ψυχής που κάνουν σε όλους τους αγώνες που δίνουν και πιστεύω αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Και εύχομαι μέσα από αυτή τη δοκιμασία και την ωραία προσπάθεια η ομάδα του Λαγκαδά να ξαναβρεί τον δρόμο της. Για μας ήταν ένα παιχνίδι υπομονής απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάστηκε πολύ πειθαρχημένη στο γήπεδο και που μπορεί να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο, είχε όμως χίλιους άλλους λόγους να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειπε το καθαρό μυαλό και επί πλέον είμασταν νευρικοί, κάτι που ίσως δικαιολογείται και από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Είχαμε όμως υπομονή και βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε στο 44' και να ξεκλειδώσουμε το παιχνίδι.

Στην επανάληψη βελτιώσαμε την εικόνα μας και πετύχαμε άλλα δύο τέρματα.

Είναι μια νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για τα τρία παιχνίδια που μας απομένουν. Το κεφάλι κάτω, πολύ δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη δοκιμασία κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου, την επόμενη Κυριακή.

Εμείς βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και θέλουμε να εκμεταλλευθούμε το βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχουμε αποκτήσει.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής