breaking news Νέο

Δήλωση του Η.Καρακώστα, προπονητής ΑΠΕ Λαγκαδά, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

Δήλωση του Η.Καρακώστα, προπονητής ΑΠΕ Λαγκαδά, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

«Ξεκινώντας θα ήθελα να συγχαρώ τη ΒΕΡΟΙΑ και τον πολύ πετυχημένο προπονητή της τον Σάκη Θεοδοσιάδη, που σε όποια ομάδα εργάστηκε παρουσίασε έργο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που τον συναντώ και από κοντά.

Εμείς γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και στο ταλέντο και την πείρα των ποδοσφαιριστών της προσπαθήσαμε να αντιπαρατάξουμε έναν σωστό αγωνιστικό προσανατολισμό.

Για μας το σημερινό παιχνίδι, απέναντι στην βασίλισσα του βορρά ήταν μια ποδοσφαιρική γιορτή και ήταν χαρά και τιμή μας που την φιλοξενήσαμε στον Λαγκαδά.

Θεωρώ ότι σταθήκαμε με αξιοπρέπεια απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και πρωταθλήτρια του ομίλου μας.

Σαν ποδοσφαιριστής αντιμετώπισα πολλές φορές την ΒΕΡΟΙΑ και μάλιστα θυμάμαι στο παρθενικό μου παιχνίδι με την ιδιότητα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή με την Νίκη Βόλου είχαμε κερδίσει 1-0 μέσα στη Βέροια. Έχω πολλές αναμνήσεις σε αγώνες κόντρα στην ΒΕΡΟΙΑ και θυμάμαι τους υπέροχους φιλάθλους της και εύχομαι η βασίλισσα να επανέλθει στη SuperLeague με τον Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο της.

Εμείς με τον νέο Γενικό Διευθυντή μας, τον οποίο παρουσιάσαμε σήμερα, τον Κυριάκο Σκεντερίδη, προσπαθούμε να οργανώσουμε την ομάδα μας ρίχνοντας το βάρος στις ακαδημίες της.

Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα εργοτάξιο παραγωγής ποδοσφαιριστών και θα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής αν η ΒΕΡΟΙΑ ενδιαφερθεί να αποκτήσει παίκτες που θα προέρχονται από το φυτώριο της ομάδας του Λαγκαδά».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής