breaking news Νέο

Από Ιταλία Λονδίνο και από Νάουσα Ριζώματα

Από Ιταλία Λονδίνο και από Νάουσα Ριζώματα

Προσκεκλημένος στο συνέδριο Confcommercio, που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στην Ιταλία, ήτανε ο γνωστός Ναουσαίος οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας, ο οποίος και μίλησε για την Ευρώπη, την ΟΝΕ, αλλά και για το Brexit στη Βρετανία.

Μάλιστα, η κριτική που άσκησε ο κ. Λαπαβίτσας για τα ζητήματα αυτά, έκανε μεγάλη αίσθηση στους συνέδρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  ομιλητής στο συνέδριο Confcommercio  υπήρξε και ο αρχηγός της Λέγκας του Βορρά και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, όπως και διάφοροι υπουργοί και άλλοι.

Ένα συνέδριο που έχει μεγάλη σημασία για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία, γιατί αυτό έχει οικονομική, κοινωνική και πολιτική δύναμη.

Επιπλέον, για σήμερα Παρασκευή το βράδυ έχει προγραμματίσει την άφιξή του – όπως είχε προαναγγελθεί από αυτή εδώ τη στήλη πριν από μία εβδομάδα – στη χώρα μας ο Κώστας Λαπαβίτσας, προερχόμενος από το Λονδίνο.

Ο γνωστός οικονομολόγος και πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί για 4-5 ημέρες στη γενέτειρά του, τη Νάουσα, μέχρι να επιστρέψει και πάλι στη βρετανική πρωτεύουσα για τις εκεί πανεπιστημιακές του υποχρεώσεις. Στο διάστημα της εδώ παρουσίας του, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Λαπαβίτσας πρόκειται την Κυριακή να βρεθεί στα Ριζώματα, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει και να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στο οποίο και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι καταγόμενοι από εκεί Θανάσης Αποστολόπουλος και Δημήτρης Δέλλας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής