breaking news Νέο

Ξεχωριστή αναφορά Βοργιαζίδη για Γέφυρα Κούσιου, Σχολικές Επιτροπές και Τοπικές Κοινότητες

Ξεχωριστή αναφορά Βοργιαζίδη για Γέφυρα Κούσιου, Σχολικές Επιτροπές και Τοπικές Κοινότητες

Η επανεκκίνηση που δόθηκε στο...πολύπαθο έργο της κατασκευής γέφυρας με δωρεά των αποβιωσάντων αδελφών Κούσιου, με νέα μελέτη, αλλά και η καταβληθείσα προσπάθεια και το έργο των σχολικών επιτροπών, υπήρξαν δύο σημεία, στα οποία στάθηκε ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο της Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, στον προχθεσινό απολογισμό δράσεων και έργων της δημαρχιακής του θητείας, 2014-2019.

«Ξεμπλοκάραμε το έργο της γέφυρας Κούσιου και μπήκε και πάλι σε επανεκκίνηση, με νέα μελέτη. Το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί από εμάς και κανέναν άλλο, πριν το τέλος του τρέχοντος έτους», είπε, στέλνοντας συνάμα... μήνυμα στους συνυποψηφίους του, ενώ, κάνοντας αναφορά για τις σχολικές επιτροπές, τόνισε πως «έκαναν πολλά πράγματα, τα οποία θα ήθελαν χρόνο αναφοράς μια συνεδρίαση, γι' αυτό θέλω ένα χειροκρότημά σας».

Βέβαια, ο Κώστας Βοργιαζίδης έδωσε και μία... απάντηση στους επικριτές του περί... εγκατάλειψης των τοπικών κοινοτήτων και της υπαίθρου, με αναφορά σε έργα άρδευσης και αποχέτευσης που υλοποιήθηκαν, αλλά και για έργα που ολοκληρώθηκαν και δρομολογήθηκαν για την αγροτική οδοποιϊα σε κάθε γωνιά του Δήμου, σημειώνοντας με νόημα : «Αυτή είναι η εγκατάλειψη της υπαίθρου για όσους κάνουν λόγο για κάτι τέτοιο. Να τους κρίνετε μόνοι σας...».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής