breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Γέννησε δίδυμα ένα… μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού!

Μια γυναίκα στο Μπανγκλαντές γέννησε δίδυμα σχεδόν ένα μήνα μετά την πρόωρη γέννηση του πρώτου παιδιού της, ενός αγοριού, όπως είπε η μαιευτήρας της στο BBC.

Η 20χρονη Αρίφα Σουλτάνα γέννησε ένα βρέφος στα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά έπειτα από 26 ημέρες εισήχθη εσπευσμένα σε ένα άλλο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ακόμη έγκυος σε δίδυμα που κυοφορούσε σε μια δεύτερη μήτρα και πραγματοποίησαν επείγουσα καισαρική τομή.

Τα δίδυμα διαπιστώθηκε ότι ήταν υγιή. Η Σουλτάνα, η οποία ζει σε ένα χωριό του Μπανγκλαντές, γέννησε το πρώτο της παιδί στην πανεπιστημιακή κλινική της Κούλνα. Μόλις 26 ημέρες μετά, παραπονέθηκε για στομαχόπονο και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αντ-ντιν στην περιοχή Τζεσόρε, στις 21 Μαρτίου, δήλωσε στο BBC η δρ Σίλα Ποντάρ, η γυναικολόγος η οποία πραγματοποίησε την καισαρική τομή. Σύμφωνα με κάποια μέσα ενημέρωσης, τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 22 Μαρτίου.

«Όταν εισήχθη η ασθενής, της κάναμε υπέρηχο και διαπιστώσαμε ότι είχε δίδυμα. Σοκαριστήκαμε και εκπλαγήκαμε. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε η γιατρός.

Σύμφωνα με την Ποντάρ, η νεαρή μητέρα και ο σύζυγός της είναι «πολύ φτωχοί» και η γυναίκα δεν «είχε κάνει ποτέ υπέρηχο» πριν από την γέννηση του πρώτου της παιδιού.

«Δεν είχε ιδέα ότι κυοφορούσε δύο ακόμη μωρά. Της κάναμε καισαρική και έφερε στον κόσμο δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι».

Έπειτα από τέσσερις ημέρες η 20χρονη μητέρα και τα νεογέννητα πήραν εξιτήριο.

Ένας γυναικολόγος στη Σιγκαπούρη εξήγησε ότι η Δίδελφυς Μήτρα – ένας τύπος ανωμαλίας στον οποίο τα δύο μισά της μήτρας αναπτύσσονται πλήρως ξεχωριστά -«δεν είναι τόσο σπάνια όσο θεωρεί ο κόσμος».

«Αν μια γυναίκα πάει από την αρχή να κάνει υπέρηχο, προφανώς και θα δει ότι έχει δύο μήτρες. Αλλά η συγκεκριμένη προέρχεται από μια αγροτική περιοχή (και προφανώς δεν έχει πρόσβαση σε υπέρηχους)», δήλωσε στο BBC ο δρ Κρίστοφερ Νγκ της κλινικής GynaeMD.

«Είναι πιθανόν να είχε τριπλή ωορρηξία και τα τρία ωράρια να γονιμοποιήθηκαν ταυτόχρονα στη φάση της ωορρηξίας, με αποτέλεσμα να προκύψουν τρία έμβρυα«.

Η Σουλτάνα δήλωσε πολύ χαρούμενη, αλλά πρόσθεσε ότι ανησυχεί, γιατί το μεγάλωμα των μωρών της θα επιβαρύνει πολύ την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού. Από την πλευρά του, ο σύζυγός της, ο οποίος είναι εργάτης και αμείβεται με λιγότερο από 95 δολάρια το μήνα, λέει «ότι θα κάνει ό,τι μπορεί», σύμφωνα με το AFP.

«Ήταν ένα θαύμα από τον Αλλάχ το ότι είναι υγιή όλα μου τα παιδιά. Θα κάνω ό,τι μπορώ, για να είναι χαρούμενα», λέει ο πατέρας.

*****

Γατάκι ζήτησε βοήθεια σε…αστυνομικό τμήμα!

Ένα γατάκι, αφού περιπλανήθηκε με ένα δοχείο στο κεφάλι του, έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα Ορόκλινης στην Κύπρο, όπου το βρήκαν οι αστυνομικοί και του έσωσαν τη ζωή.

Το γεγονός έκανε γνωστό η κυπριακή αστυνομία με ένα tweet, το οποίο ανέφερε : «Ίσως από ένστικτο για βοήθεια, ένα γατάκι, επισκέφθηκε σήμερα τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, έχοντας το κεφαλάκι του σφηνωμένο σε μεταλλικό δοχείο. Τα μέλη του Σταθμού κατάφεραν και το ακινητοποίησαν και αφού του αφαίρεσαν με προσοχή το μεταλλικό δοχείο, το απελευθέρωσαν».

*****

31χρονη νοσηλεύτρια αποπλάνησε 13χρονο και έκανε παιδί μαζί του!

Η εισαγγελία της ιταλικής πόλης Πράτο αποφάσισε, ύστερα από επισταμένες έρευνες 20 ημερών, να διατάξει τον κατ' οίκον περιορισμό 31χρονης νοσηλεύτριας, που κατηγορείται για αποπλάνηση και σεξουαλική βία κατά ανηλίκου, με τον οποίο φέρεται πως έχει αποκτήσει ένα παιδί επτά μηνών σήμερα, με το σκεπτικό πως είναι επικίνδυνη να επαναλάβει την πράξη της.

Ο εισαγγελέας Τζουζέπε Νικολόζι διέταξε την κατ’ οίκον κράτηση της γυναίκας, ενώ χθες οι διωκτικές αρχές ερεύνησαν την κατοικία της και κατέσχεσαν έγγραφα και οπτικό υλικό, τον υπολογιστή της και το κινητό της τηλέφωνο. Πλέον, έρευνες θα διεξαχθούν και για την πατρότητα του 11χρονου γιου της, για να διαπιστωθεί εάν είναι όντως βιολογικό της τέκνο και όχι καρπός μίας άλλης εξωσυζυγικής σχέσης της.

Με βάση τα στοιχεία και τις μαρτυρίες, που συνέλεξε η εισαγγελία, η 31 ετών νοσηλεύτρια, με το αθώο και «καθώς πρέπει» πρόσωπο, που ήθελε να τη φωνάζουν «Χιονάτη», φαίνεται πως είχε ψύχωση με τους ανήλικους. Η γυναίκα, που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον τότε 13χρονο, είχε εμμονή μαζί του, τον παρακολουθούσε παντού, του έστελνε μηνύματα ακόμη και στις ώρες του σχολείου, του ζητούσε διαρκώς συναντήσεις, τον ζήλευε και τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, εάν δεν δεχόταν να τον συναντήσει.

Στις 170 σελίδες της έκθεσης της εισαγγελίας εμφανίζεται ο ανήλικος να μην αντέχει πια την κατάσταση αυτή και να την εκλιπαρεί να σταματήσει να τον παρενοχλεί, γιατί δεν μπορεί ούτε να συγκεντρωθεί στα μαθήματά του.

Η γυναίκα επαναλάμβανε διαρκώς στον ανήλικο πως το παιδί ήταν δικό του και δεν τον άφηνε σε ησυχία. Μετά την έναρξη των ερευνών, η ύποπτη κατάργησε το προφίλ της στο Facebook, όμως οι αρχές κατόρθωσαν να το «κλωνοποιήσουν» και θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν, εάν η γυναίκα είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο μέσο, σε συνδυασμό με τις άλλες σελίδες παιδικής πορνογραφίας που επισκεπτόταν, για να συνάψει σχέσεις και με άλλους ανηλίκους.

Μάλιστα έχουν καταφέρει να εντοπίσουν μία συνομιλία, που είχε προ μηνών με έναν 15χρονο από την Τοσκάνη, μιλώντας σε κώδικα με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Οι αρχές συνέλεξαν επίσης μαρτυρίες από το γυμναστήριο, που σύχναζαν ο ανήλικος και η νοσηλεύτρια. Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, της άρεσε να περιστοιχίζεται από έφηβους, ενώ ο ίδιος ο ανήλικος στον πρώτο που εκμυστηρεύθηκε την περιπέτειά του ήταν ο ίδιος ο εκπαιδευτής του στο γυμναστήριο.

*****

Ξενοδοχείο με δωμάτια σε σχήμα βαρελιού τεκίλας!

Μια... ξεχωριστή εμπειρία προσφέρει ένα ξενοδοχείο στην πόλη Τεκίλα του Μεξικού, το οποίο έχει δωμάτια σε σχήμα βαρελιού τεκίλας! Ο ιδιοκτήτης του Κάρλος Ερνάντες διαβεβαιώνει ότι τα καταλύματά του, που βρίσκονται στην πόλη, που παράγει την τεκίλα στο δυτικό Μεξικό, «είναι μοναδικά στον κόσμο».

Το AFP επαλήθευσε ότι, αν και υπάρχουν ξενοδοχεία, που έχουν κατασκευαστεί σε σχήμα μεγάλων βαρελιών κρασιού στην Πορτογαλία και την Ολλανδία, αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο αυτού του είδους στο Μεξικό.

Τα 34 δωμάτια σε σχήμα μεγάλου βαρελιού τεκίλας βρίσκονται διάσπαρτα σε χωράφια αγαύης, που είναι το φυτό, από το οποίο προέρχεται η τεκίλα.

«Αντί για κήπους, υπάρχουν φυτά αγαύης», σχολίασε ο ιδιοκτήτης, που είναι και παραγωγός τεκίλας.

Τα δωμάτια αυτά είναι διακοσμημένα με αντικείμενα που συνδέονται με την τεκίλα, τη διαδικασία απόσταξής της και την ιστορία της, προσθέτει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του πριν από 18 μήνες.

«Ελπίζουμε ότι, αν κάποιος κοιμηθεί σε ένα βαρέλι, θα βγει από αυτό καλύτερος», σημείωσε ο Ερνάντες, κάνοντας έναν παραλληλισμό με την τεκίλα.

Οι τουρίστες θα μπορούν επίσης να παρασκευάσουν τη δική τους τεκίλα, ακολουθώντας όλη τη διαδικασία από την κοπή του φυτού ως την απόσταξη του ποτού.

Η πόλη Τεκίλα έχει 40.000 κατοίκους και βρίσκεται περίπου 70 χλμ δυτικά της Γουαδαλαχάρα, η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Μεξικού.


Γατάκι ζήτησε βοήθεια σε…αστυνομικό τμήμα!
31χρονη νοσηλεύτρια αποπλάνησε 13χρονο και έκανε παιδί μαζί του!
Ξενοδοχείο με δωμάτια σε σχήμα βαρελιού τεκίλας!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής