breaking news Νέο

H αναφορά Μητσοτάκη στον παππού του Κυριάκο, που πολέμησε, επικεφαλής εθελοντών Κρητικών, για την απελευθέρωση της Μακεδονίας!

H αναφορά Μητσοτάκη στον παππού του Κυριάκο, που πολέμησε, επικεφαλής εθελοντών Κρητικών, για την απελευθέρωση της Μακεδονίας!

Συγκινητική η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια, για το συνονόματο παππού του, πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος πολέμησε, επικεφαλής εθελοντών Κρητικών, στον πρώτο βαλκανικό πόλεμο, συμβάλλοντας στην απελευθέρωση της Μακεδονίας μας από τους  Τούρκους και τους σλάβους κομιτατζήδες. «Πολλοί Κρητικοί δεν γύρισαν πίσω, έπεσαν, για να είναι σήμερα η Μακεδονία ελληνική. Αυτά κάποιοι προφανώς τα ξέχασαν, αφού δεν είχαν μεγάλη σημασία για αυτούς. Το αποκάλυψε άλλωστε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, λέγοντας ότι ο Τσίπρας ήταν έτοιμος το 2015 να κάνει οποιαδήποτε συμφωνία για τη Μακεδονία μας. Για κάποιους φαίνεται ότι αυτές οι ιστορικές ευαισθησίες δεν έχουν μεγάλη αξία. Είναι αυτοί, που, όποιος διαδήλωνε κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, τον χαρακτήριζαν ακροδεξιό. Δεν είμαστε ούτε λαϊκιστές, ούτε εθνικιστές. Πατριώτες είμαστε», είπε καταχειροκροτούμενος ο κ. Μητσοτάκης.  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής