breaking news Νέο

Έχασε αλλά παραμένει φαβορί

Έχασε αλλά παραμένει φαβορί

Στην πιο κρίσιμη καμπη του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη Παλαιοχωρίου η ΒΕΡΟΙΑ δεν κατάφερε να πιάσει απόδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα μετά από 15 αγωνιστικές και είναι πλεον υποχρεωμένη να περιμένει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου για να μάθει αν τελικά τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της, που δίνει και το εισιτήριο της απευθείας ανόδου. Εκτός βέβαια κι αν η Τρίγλια κατά κύριο λόγο και το Παλαιοχώρι κατά δεύτερο που την απειλούν παρουσιάσουν τάσεις αυτοχειρίας και δεν κερδίσουν τα Γιαννιτσά και την Μελίτη αντίστοιχα την ερχόμενη Κυριακή.

Το καλό για την ΒΕΡΟΙΑ είναι οτι με το γκολ που πέτυχε ο Βεργώνης στις καθυστερήσεις κόντρα στο Παλαιοχώρι εσωσε τουλάχιστον το πλεονεκτημα ισοβαθμίας και με νίκη την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο κόντρα στον Ολυμπιακό Κυμίνων εξασφαλίζει την δεύτερη θέση και χρειάζεται ισοπαλια στον τελευταίο αγώνα την επόμενη Κυριακή στον Εύοσμο για να πάρει το εισιτήριο της απευθείας ανόδου.

Ολα αυτά όμως έχουμε καιρό να τα αναλύσουμε τις επόμενες ημέρες αφου αυτό που προέχει αυτή την στιγμή ειναι το αποτέλεσμα και η εμφάνιση της ΒΕΡΟΙΑΣ στο παιχνίδι με τον Άρη Παλαιοχωρίου που δυστυχώς επαναλαμβάνουμε δεν ήταν το αναμενόμενο με αποτέλεσμα να πάρει παράταση η αγωνία της ανόδου στην Β’ Εθνική.

 

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

ΚΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ που χρειάζονταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλιας για να διεκδικήσει την πρώτη θέση στο παιχνίδι της Κυριακής στο Δημοτικό στάδιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κυμίνων μπήκε καλυτερα από τον αντίπαλο της στο γήπεδο με αποτέλεσμα να ελεγχει τον ρυθμό του και να δείχνει πιο επικίνδυνη στις επισκέψεις της στα αντίπαλα καρέ. Μάλιστα στο 15’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Κανούλας βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα Βασιλειάδη έκανε το πλασέ με τον τελευταίο όμως να αποκρούει σωτήρια.

Το Παλαιοχώρι που έδειχνε να έχει αιφνιδιαστεί από την αποφασιστικότητα της ΒΕΡΟΙΑΣ και ενω έψαχνε τα πατήματα του μέσα στο γήπεδο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ κόντρα στην εικονα του αγώνα από στημένη φάση.

Συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό κέρδισε ένα κορνερ την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Πολυζωϊδης με τον Τσιντογιάννη στην καρδιά της άμυνας της ΒΕΡΟΙΑΣ να σηκώνεται πιο ψηλά από όλους να πιάνει την κεφαλιά με τον Κοντογουλίδη να μην μπορεί να αντιδρασει και την μπαλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

Το γκολ που ήρθε από το πουθενά και δίχως μέχρι εκείνη την στιγμή να έχει απειληθεί σοβαρά η εστία της φάνηκε να επηρεάζει την ΒΕΡΟΙΑ που στα επόμενα λεπτά έδειχνε να παραπαίει στο γήπεδο.

Ετσι στο 43’ οι γηπεδούχοι παρολίγο να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους όταν ο Κεφαλάς μέσα στην περιοχή της εστίας του Κοντογουλίδη έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα αυτή τη φορά να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και να αποσωβείται μια δεύτερη παραβίαση.

Οτι όμως δεν έγινε στο 43’ συνέβει δυο λεπτά μετά την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 47’ συγκεκριμένα ο Σιμόνι από λάθος του Ταϊρη έγινε κατοχος της μπάλας απέφυγε δύο αντιπάλους του και με σουτ από το ύψος περίπου της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-0.

Η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει βγήκαν οι παικτες της μπροστά όμως ηταν πλεον φανερό ότι τους έλειπε το καθαρό μυαλό για να καταφέρουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να πετύχουν κάποιο γκολ και να ξαναμπουν στο παιχνίδι. Τελικα στον έξτρα χρόνο ο Βεργώνης έσωσε τα προσχήματα κατάφερε να μειώσει και να διατηρήσει τουλάχιστον το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας.

Συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσικόπουλος έβγαλε τη σέντρα με τον Βεργώνη με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ όπως ήδη αναφέραμε δεν βρέθηκε και στην καλύτερη της ημέρα. Παρόλα αυτά μέχρι το 25ο λεπτό όταν και δέχθηκε το πρώτο γκολ έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού και πατούσε καλύτερα από τον αντιπαλο της στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο γκολ όμως του Αρη Παλαιοχωρίου φάνηκε να επηρεάζει τους παίκτες της που έχασαν την συνοχή και την αυτοπεποίθηση τους με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και ενα δεύτερο που τελικά την οδήγησε στην πρώτη ήττα ύστερα από 15 αήττητων αγωνιστικών.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Με λάθη η διαιτησία του Σερραίου διαιτητή Τζουμανάκη όπως αρκετές λάθος υποδείξεις είχαν και οι δυο βοηθοί του ο Καμπερίδης από την Καβάλα και ο Κρυωνάς από τις Σέρρες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Άρης Παλαιοχωρίου: Βασιλειάδης, Τσιντογιάννης(75’ Βερνάρδος), Καραμπάς, Λαγούτης, Αποστολάς, Πολυζωΐδης(89’ Παραστατίδης), Δημητρακόπουλος, Κεφαλάς, Ιγνατίδης(4’ Βερνάρδος), Σκέμπι(68’ Κωτάκης), Σιμόνι.

Βέροια: Κοντογουλίδης, Μουχάλης56’ Μυλωνάς), Κυριακίδης(84’ Σοφιανίδης), Μπακάλης(75’ Παπουτσίδης), Μαραγκός, Ταΐρης, Βεργώνης, Μπλέτσας, Κανούλας, Σκαθαρούδης, Χαντζάρας (46’ Τσικόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής