breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ - Ροδοχώρι και Τρίκαλα - Αγκαθιά

ΒΕΡΟΙΑ - Ροδοχώρι και Τρίκαλα - Αγκαθιά

Δυο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό αθλητικό μενού της Ημαθίας. Δυο παιχνίδια στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας μεταξύ των δυο εκπροσώπων της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, της ΒΕΡΟΙΑΣ και της Νίκης Αγκαθιάς και των δύο εκ των τεσσάρων ομάδων που διεκδικούν την ανοδο τους από την προσεχή περίοδο στην Γ’ Εθνική: Του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων.

Οι δυο σημερινοι αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 4μ.μ. αποτελούν την ρεβανς της πρώτης μεταξύτους αναμέτρησης που είχε πραγματοποιηθεί πριν ένα περίπου μήνα στο γηπεδο του Ροδοχωρίου και της Αγκαθιάς και στους οποίους το Ροδοχώρι στο γήπεδό του είχε κερδίσει με 1-0 την ΒΕΡΟΙΑ και τα Τρίκαλα εκτός έδρας (γήπεδο Αγκαθιας την Νίκη με 1-2). Ετσι σήμερα οι δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής η ΒΕΡΟΙΑ στο Δημοτικό Στάδιο και η Αγκαθιά στα Τρίκαλα θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, για να πάρουν αυτές το εισιτήριο για τον τελικό ενω το Ροδοχώρι και τα Τρίκαλα θα προσπαθήσουν με την σειρά τους να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Και οι δυο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 4μ.μ. αφου αν χρειαστεί για την ανάδειξη του νικητη θα υπάρξει παράταση και πέναλτι.

Σήμερα μετά την λήξη των αγώνων συνεπώς θα γνωρίζουμε τους δυο φιναλιστ του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας και εφόσον μέσα στους στόχους των δύο εκπροσώπων μας στην Γ’ Εθνική βρίσκεται και η κατάκτηση του κυπέλλου που θα τους δώσει το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο κύπελλο μαζί με τις ΠΑΕ της Footbool League και της Super League με τον τρόπο που διοργανώνεται από την περσινή περίοδο, η ΒΕΡΟΙΑ και η Αγκαθιά είναι υποχρεωμένες να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί και το γεγονός αυτό αυξάνει το ενδιαφέρον των σημερινών δύο αγώνων του κυπέλλου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής