breaking news Νέο

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Άρη Παλαιοχωρίου

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Άρη Παλαιοχωρίου

«Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες και το γκολ δεν το πετυχαίνει πάντα αυτός που δημιουργεί τις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες και γενικά όποιος πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Και η προσπάθεια αυτή, μπορώ να πω ότι ήταν καθολική, από όλους και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξεκινήσαμε καλά δημιουργήσαμε δυο τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ τις οποίες όμως δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε και να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα της καλύτερης ψυχολογίας. Αντίθετα το γκολ ήρθε από την απέναντι πλευρά. Δυο προσωπικά λάθη στην αμυντική μας συμπεριφορά έδωσαν ψυχολογικό πλεονέκτημα στον αντίπαλο ενω εμας μας φόρτωσε άγχος και έκανε δυσκολότερη την διαχειριση του παιχνιδιού.

Παρόλα αυτά τα παιδιά προσπάθησαν να αλλάξουν τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί κόντρα στην ροή του αγώνα.

Το γκολ που ψάχναμε για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι ήρθε μεν αλλα κάπως καθυστερημένα αφού δεν υπήρχε χρόνος για κάτι καλύτερο.

Για την ομάδα μας δεν τελείωσε ακόμη τίποτα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τα Κύμινα. Μας μένουν δυο αγώνες και θέλουμε να τους κερδίσουμε και τους δύο για να φθάσουμε στην εκπλήρωση του στόχου μας.

Συγχαρητήρια στον Άρη Παλαιοχωρίου για τη σημερινή νίκη του και του εύχομαι να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής