breaking news Νέο

Δήλωση του Α. Παντζιαρά, προπονητής Άρη Παλαιοχωρίου, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

Δήλωση του Α. Παντζιαρά, προπονητής Άρη Παλαιοχωρίου, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την πολύ μεγάλη και δίκαιη πέρα για πέρα νίκη τους.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με τον τερματοφύλακα μας να αποκρούει το σουτ του Κανούλα από θέση τετ - α - τετ.

Στη συνέχεια προηγηθήκαμε στο σκορ και είχαμε την ευκαιρία να ζευγαρώσουμε τα τέρματά μας όταν σε κενή εστία ο παίκτης μας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ετσι δεν καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με ένα σκορ ασφαλείας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν βέβαιο ότι ο αντίπαλος που βρίσκονταν πίσω στο σκορ θα επιχειρήσει να πιέσει και εμείς είμασταν υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα.

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες αλλά θα έλεγα ότι οι μεγάλες οι κλασικές ευκαιρίες δημιουργήθηκαν από την δικη μας ομάδα στις κόντρα επιθέσεις της.

Στην εκπνοή του αγώνα η ΒΕΡΟΙΑ μείωσε το σκορ αλλά αυτό νομιζω για μας έχει μικρή σημασία. Αυτό που κρατάμε από το φετινό πρωτάθλημα είναι ότι είδε όλος ο κόσμος μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα μας αδικείται από την σημερινή βαθμολοική της θέση.

Σήμερα θεωρώ ότι έπαιξαν οι δύο καλύτερες ομάδες του 2ου ομίλου. Να ευχηθώ στην ΒΕΡΟΙΑ καλή συνέχεια αλλά και η δική μας προσπάθεια έχει την αξία της και προσωπικά πιστεύω είναι μεγαλύτερη από την κατάκτηση ενος πρωταθλήματος».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής