breaking news Νέο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ : Η ΒΕΡΟΙΑ προκρίθηκε στον τελικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ : Η ΒΕΡΟΙΑ προκρίθηκε στον τελικό

Η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε στον αγώνα ρεβάνς τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου με δύο τέρματα που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο διάστημα κατά το οποιο έριξε στο παιχνίδι τέσσερις βασικούς παίκτες της (Κανούλα, Βεργώνη, Σκαθαρούδη και αργότερα τον Μπλέτσα), πήρε το ένα εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων και θα περιμένει πλεον την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπης της ΕΠΣ Ημαθίας και ίσως και του δευτεροβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ αν η ομάδα που χάσει σε πρώτο βαθμό αποφασίσει - που είναι και το πιο πιθανό - να προσφύγει στο δευτεροβάθμιο οργανο αφού όπως γράφουμε το παιχνίδι Τρικάλων - Αγκαθιάς διεκόπη στο 39’ και ενω το αποτέλεσμα ηταν ισόπαλο 0-0.

Στον αγώνα τώρα η ΒΕΡΟΙΑ όπως και στο πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε με ποδοσφαιριστές που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ενω μπήκε φουργιόζα και είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 7’ να προηγηθεί στο σκορ με τον Μελικιώτη που βρέθηκε απεναντι από τον τερματοφύλακα του Ροδοχωρίου Ιωακειμίδη για να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια, στη συνέχεια μπλοκαρίστηκε από τον αντίπαλο της και ουσιαστικά δεν κατάφερε να απειλήσει στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου 45λεπτου την εστία του Ιωακειμίδη.

Από την άλλη η ομάδα του Ροδοχωρίου στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου είχε τρεις καλες στιγμές με τον Μαγγίζη και τον Ουέλινγκτον στο 41’ και στο 42’ και τον Νίκου στο 45’ και παρολίγο να πληγώσει την αντίπαλο της.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Σάκης Θεοδοσιάδης έριξε στο παιχνίδι τους Βεργώνη, Κανούλα και Σκαθαρούδη με αποτέλεσμα να ανεβεί κατακορυφα η απόδοση της ομάδας του, να πιέσει, να δημιουργήσει ευκαιρίες και στο 56’ να προηγηθεί στο σκορ με κεφαλιά του Ζούρκου και στο 82’ να κάνει το 2-0 που είναι σκορ πρόκρισης με κοντινή προβολή του Κανούλα.

Στο 90’ ο Μπλέτσας που είχε μπει αλλαγή στο 61’ είχε δοκάρι ύστερα από εκτέλεση φαουλ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης με βοηθούς τον Χαλιατζιούκα και τον Καραγκιζόπουλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Τσιότρας, Μαραγκός, Μουρατίδης, Σοφιανίδης (46’ Σκαθαρούδης), Καράμπελας (46’ Βεργώνης), Παπουτσίδης (61’ Μπλέτσας), Τρούπκος (46’ Κανούλας), Μυλωνάς, Μελικιώτης.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Ιωακειμίδης, Καρυπίδης (41’ Βούλγαρης), Κοτζαχρήστος, Παπαδόπουλος, Μαγγίζης, Μπρέγκου, Ρίσσου (46’ Φράγγης), Πατατούκας, Νίκου (65’ Παπαδόπουλος), Ουέλινγκτον (71’ Σακελάρης), Λίπε.

 

ΔΙΕΚΟΠΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΑΓΚΑΘΙΑΣ

Δεν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ του Μ. Αλεξάνδρου Τρικαλων και της Νίκης Αγκαθιάς καθώς στο 39ο λεπτό του και ενω το αποτέλεσμα ηταν ισόπαλο 0-0, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο παράγοντας της φιλοξενούμενης ομάδας και ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν. Πράγματι οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Αγκαθιάς αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια διαμαρτυρόμενοι με τον τρόπο αυτό για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του που κατά την άποψη τους τους αδικούσαν.

Λίγο αργότερα η Νίκη Αγκαθιάς επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο δίχως ομως πλεον να βρει ανταπόκριση καθώς πλέον είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια και οι παίκτες της ομάδας των Τρικάλων με το διαιτητικό τρίο. Τον κ. Μαλούτα και τους κους Παρασίου και Νησελίτη.

Ετσι ο δεύτερος φιναλιστ του φετινού κυπέλλου της Ενωσης μας θα βγει για πρώτη φορά στα χαρτιά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής