breaking news Νέο

Τα τελευταία φιλικά της προετοιμασίας των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας

Τα τελευταία φιλικά της προετοιμασίας των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας

Τα τελευταία φιλικά της προετοιμασίας τους πραγματοποίησαν οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας που αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα καθώς το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και την επόμενη Κυριακή 1η Οκτωβρίου κάνουν πρεμιέρα οι δυο όμιλοι της Α2 κατηγορίας.

Να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελευταίων φιλικών των ομάδων της Ημαθίας και τους σκορερ.

 

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

ΒΕΡΟΙΑ Κ19 - Παναθηναϊκός Θεσσαλονίκης 9-1: Για την ομαδα της Βέροιας σκόραραν οι Τσουλχάϊ 3, Κουτσούκης 2, Σοφιανίδης 2, Γκιλιόπουλος και Χατζηγεωργίου.

Άραχος - Παρθένη 5-2: Τα πέντε γκολ της νικήτριας σημείωσαν οι Πέτκος 2, Παπαδόπουλος 2, Χατζηβασιλείου 1.

Αγκαθιά - Αιγινιακός 1-3: Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ταουσιάνης, Ντόγος και Λούτφι, ενω για την ομάδα της Αγκαθιάς σκόραρε ο Παντελίδης.

Κοπανός - Μονόσπιτα 6-3: Τα έξι γκολ του ΓΑΣ Κοπανού πέτυχαν έξι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Ντέλλας, Δάϊος, Τζιβάρας, Ιτσκάρας, Κωνσταντινίδης, Σιδηρόπουλος Β., ενω και τα τρια της Ελπιδας Μονοσπίτων σημείωσε ο Χατζηγεωργίου.

Αγ. Μαρίνα - Κλειδί 3-1: Σκορερ της Αγίας Μαρίνας οι Ντόγος, Νιογκάνα, Συμεωνίδης ενω του Εθνικού Κλειδίου ο Κιρκιλιανίδης.

Λουτρός - Κουλούρα 3-1: Για λογαριασμο του Λουτρού σκόραραν οι Περτσιούνης 2, και Σ. Παπαδόπουλος, ενω το γκολ του ΠΑΟ Κουλούρας πέτυχε ο Αναστασόπουλος.

Λυκογιάννης - Παλατίτσια 2-4: Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν οι Νέτι 2, Τσέος και Παπαδόπουλος ενω για τον Απόλλωνα Λυκογιάννης σκόραραν ο Τόλης Τσακαλίδης και ο Κουϊρουκίδης.

 

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Ράχη - Τριπόταμος 4-3: Τα γκολ της Ράχης οι Καλπακίδης, Αθανασιάδης, Πετράκης και Δεληγιώργης.

 

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Πατρίδα - Ζερβοχώρι 7-6: Τα γκολ οι Κουκλανιώτης 3, Σιδηρόπουλος Θ. 2, Καραθάνας 2 (Πατρίδα), Κουκουλιός 2, Μήτρου 2, Φωστηρόπουλος, Συμεωνίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής