breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Οι Ιάπωνες Pyramidos τραγουδούν «Μπήκαν τα γίδια»!

Οι Pyramidos, ένα μουσικό συγκρότημα από την Ιαπωνία έχει καταφέρει να γίνει… viral ερμηνεύονας με τον δικό τους -πραγματικά μοναδικό τρόπο- γνωστές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου. Μετά την ερμηνεία του τραγουδιού «Καγκέλια», οι Pyramidos ξαναχτυπούν με μερικά ακόμη ελληνικά τραγούδια, επιλέγοντας το «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί».

Οι Pyramidos έγιναν ευρέως γνωστοί στην χώρα μας χάρη στην διασκευή του τραγουδιού τα «Καγκέλια», ενώ στο ρεπερτόριό τους έχουν και άλλα κομμάτια. Συνηθίζουν μάλιστα να κάνουν τις δικές τους εκτελέσεις και σε τραγούδια άλλων χωρών των Βαλκανίων.

Εκτός από την επιτυχία στο διαδίκτυο, λέγεται ότι γεμίζουν κάθε αίθουσα ή συναυλιακό χόρο που εμφανίζονται. Λέτε να τους δούμε για συναυλία και στην… Ελλάδα;

*****

Μόνος του σε ένα Boeing! Ο πιο ατρόμητος επιβάτης!

Μπορεί να είναι και ο πιο θαρραλέος άνθρωπος στον κόσμο! Τον λένε Skirmantas Strimaitis και όταν έκλεινε ένα εισιτήριο από το Βίλνιους στο Μπέργκαμο δεν φανταζόταν ότι θα είναι ο μοναδικός επιβάτης της πτήσης του Boeing 737 - 800! Γιατί με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα δεν μπαίνει κανείς εύκολα σε Boeing.

Ο ατρόμητος επιβάτης του Boeing 737 – 800 πέταξε από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας στο Μπέργκαμο της Ιταλίας για να κάνει σκι. Και έπαθε σοκ μπαίνοντας στο αεροπλάνο όταν είδε ότι είναι ο μοναδικός επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.

Στο αεροπλάνο των 189 θέσεων ήταν ο Skirmantas Strimaitis και τα πέντε μέλη του πληρώματος! Ο ίδιος όπως διηγείται κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν πήγε να κάνει check in στο αεροδρόμιο του Βίλνιους και του είπαν ότι το πλήρωμα τον περίμενε. Όταν ρώτησε γιατί, αφού δεν είχε καθυστερήσει, του είπαν ότι είναι ο μοναδικός επιβάτης της πτήσης. Ο ίδιος μιλάει για μοναδική εμπειρία. «Και το πλήρωμα ήταν κάπως», δήλωσε ο ίδιος στο CNN.

Κατά την διάρκεια της πτήσης όλα έγιναν κανονικά. Οι συμβουλές ασφάλειας αν συμβεί κάτι κατά την διάρκεια της πτήσης και όλα. Ο ίδιος φυσικά δεν σταμάτησε να βγάζει selfie και απόλαυσε την ησυχία μέσα στο αεροπλάνο.

Ο Strimaitis είπε ότι ο πιλότος του απευθυνόταν ως «κύριε επιβάτη» όταν μιλούσε από το μεγάφωνο ενώ και το πλήρωμα του έλεγε πόσο ωραία ήταν που είχαν μόνο εκείνον να εξυπηρετήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η Karon Grieve ήταν επίσης η μόνη επιβάτης σε πτήση της Jet2 από την Γλασκώβη στην Κρήτη το 2017. Είχε πει ότι αισθανόταν σαν VIP.

*****

Άιφελ: Στο “σφυρί” σπάνιο σουβενίρ από τους κληρονόμους του Γουστάβου Άιφελ!

Οι απόγονοι της Βαλεντίν, της κόρης του Γουστάβου Άιφελ θα διαθέσουν σε δημοπρασία στο Παρίσι στις 18 Απριλίου το μοναδικό αντίγραφο – μινιατούρα του κανονιού του Πύργου του Άιφελ, το οποίο έως το 1914 κτυπούσε ακριβώς στις 12.00 το μεσημέρι, έγινε γνωστό από τον οίκο δημοπρασιών Christie’s.

Το μοντέλο μινιατούρα, η αξία του οποίου εκτιμάται μεταξύ 10.000 και 20.000 ευρώ, είχε προσφερθεί στον Γουστάβο Άιφελ το 1889 από τον Σομπέρ, τεχνίτη που κατασκεύαζε αρκεβούζια (πυροβόλα όπλα, είδος τυφεκίου) στο Παρίσι ο οποίος κατασκεύασε το κανόνι που φέρει το όνομα “Ο Άιφελ”.

Από ορείχαλκο, καρυδιά και παλίσανδρο του Ρίο, το αντίγραφο έχει μήκος 65 εκατοστά. Ο Γουστάβος Άιφελ το είχε εγκαταστήσει μέσα στο γραφείο του στον Πύργο.

Το πραγματικό κανόνι, που τοποθετήθηκε κατά τα εγκαίνια του Πύργου του Άιφελ το 1889 στον δεύτερο όροφο του μνημείου, ηχούσε κάθε μέρα για να σημάνει την ώρα έναρξης και λήξης της Παγκόσμιας Έκθεσης.

Έως το 1914, ένας κανονιοβολισμός σήμανε επίσης την ώρα, 12.00 το μεσημέρι ακριβώς, συνεχίζοντας έτσι το καθήκον ενός πρώτου κανονιού που είχε εγκατασταθεί για τον ίδιο λόγο το 1786 στους κήπους του Βασιλικού Παλατιού, στο πρώτο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

“Είναι πράγματι συγκινητικό που διατίθεται στη δημοπρασία ένα τόσο εμβληματικό έργο της ιστορίας του Παρισιού αλλά και του Πύργου του Άιφελ, το οποίο μάλιστα προέρχεται από έναν απόγονο του Γουστάβου Άιφελ», δήλωσε ο Σιμόν ντε Μονικό, διευθυντής στο τμήμα Διακοσμητικών Τεχνών του Κρίστις.

*****

Πήρε αυτοκίνητο για test drive και…. εξαφανίστηκε!

Πώς κατάφερε η ανάστατη ιδιοκτήτρια της έκθεσης να εντοπίσει τον υποψήφιο… αγοραστή και το όχημα!

Εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος για αγορά αυτοκινήτου ένας 43χρονος Βολιώτης και αφού ζήτησε να το οδηγήσει για να το «τεστάρει» εξαφανίστηκε.

Ήταν όμως τόσο «ερασιτέχνης», όπως αναφέρει ο ιστότοπος e-thessalia.gr, που στην 43χρονη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου έδωσε τα πραγματικά του στοιχεία όταν εμφανίστηκε ως αγοραστής και συμφώνησε να δώσει 1000 ευρώ προκαταβολή.

Την Τετάρτη, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.

*****

Μπήκε σε λάθος αυτοκίνητο και δολοφονήθηκε

Τραγικό τέλος βρήκε μία φοιτήτρια όταν μπήκε σε λάθος αυτοκίνητο, περιμένοντας Uber, όπως εκτιμά η Αστυνομία της Νότιας Καλιφόρνια.

Η 21χρονη εθεάθη τελευταία φορά να μπαίνει σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο έξω από μπαρ.

Σε βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται η νεαρή να μιλά στο τηλέφωνο, ενώ γύρω της υπάρχει κόσμος και τότε ένα αυτοκίνητο σταματά μπροστά της και εκείνη μπαίνει μέσα, στο πίσω κάθισμα.

Η σορός της εντοπίστηκε σε δάσος και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι μπήκε κατά λάθος σε αυτοκίνητο που θεώρησε πως ήταν το Uber που είχε καλέσει.

Ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου την δολοφόνησε άγρια και πέταξε το πτώμα της, το οποίο βρήκαν 14 ώρες μετά την εξαφάνισή της κυνηγοί.

Η νεαρή έφερε πληγές στο κεφάλι, στο λαιμό, στο πρόσωπο, στο πάνω μέρος του σώματός της, στα χέρια και στα πόδια της.

Την εξαφάνισή της δήλωσαν οι φίλοι της, οι οποίοι την περίμεναν να γυρίσει στο σπίτι όπου ζουν μαζί ως φοιτητές, όταν εκείνη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.


Μόνος του σε ένα Boeing! Ο πιο ατρόμητος επιβάτης!
Άιφελ: Στο “σφυρί” σπάνιο σουβενίρ από τους κληρονόμους του Γουστάβου Άιφελ!
Πήρε αυτοκίνητο για test drive και…. εξαφανίστηκε!
Μπήκε σε λάθος αυτοκίνητο και δολοφονήθηκε

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής