breaking news Νέο

Φρ.Καρασαρλίδου : «Ευοδώθηκαν οι προσπάθειές μας για την αναγνώριση του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου Βέροιας»

Φρ.Καρασαρλίδου : «Ευοδώθηκαν οι προσπάθειές μας για την αναγνώριση του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου Βέροιας»

«Ευόδωσαν οι προσπάθειες μας για την αναγνώριση του αιμοδυναμικού εργαστηρίου της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας για χορήγηση πλήρους άσκησης των ειδικευόμενων στην επεμβατική καρδιολογία, γεγονός που αναβαθμίζει σημαντικά την εν λόγω κλινική και γενικότερα το Νοσοκομείο Ημαθίας. Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο αιμοδυναμικού εργαστηρίου της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Αντώνη Σαμαρά και τον Διοικητή κ. Μαυρογιώργο καταφέραμε το αίτημα μας να γίνει πράξη. Ευχαριστούμε τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη για την άμεση ανταπόκριση!». Θετικά τα νέα, όπως μας τα μεταφέρει η βουλευτής Ημαθίας, Φρόσω Καρασαρλίδου,για την περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου της Βέροιας, με τη χορήγηση ειδικότητας στην επεμβατική καρδιολογία. Σημαντική απόφαση του υπουργείου Υγείας, που κάνει την καρδιολογική μας κλινική θέλγητρο έλευσης νέων ειδικευόμενων. Είναι γεγονός ότι η Φρόσω προσπαθεί, όπως και ο Χρήστος Αντωνίου. Εν αντιθέσει με κάποιους που αναμένουν τη λήξη της βουλευτικής τους θητείας, στη λογική του «μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει»!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής