breaking news Νέο

Β’ κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Η «μάχη» των πλεϊ οφ

Β’ κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Η «μάχη» των πλεϊ οφ

Δυο αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της Ενωσης μας και πέντε ομάδες, δυό του Α’ και τρεις του Β΄ ομίλου έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα πλεϊ οφ που θα ακολουθήσουν.

Συγκεκρινέβα ο ΠΑΟ Κουλούρας και ο συνώνυμος του των Παλατιτσίων με 30 βαθμούς από τον Α’ όμιλο και η ΑΕ Ποντίων με τα Λευκάδια και τον Αστέρα Τριποτάμου από τον Β’ με 48, 44 και 36 βαθμούς αντίστοιχα έχουν εξασφαλισμένη την τετράδα που οδηγεί στα πλεϊ οφ.

Τις υπόλοιπες τρεις θέσεις δύο του Α’ ομίλου και μια του Β’ διεκδικούν ο Ολυμπιακός Λουτρού, η Θύελλα Σταυρού, ο Αλιάκμων Νησελίου, το Γιαννακοχώρι και ο Ολυμπιακός Νάουσας.

Η ομαδα του Λουτρού βέβαια με 28 βαθμούς στα δύο παιχνίδια που τις απομένουν με την ΑΕΚ Καμποχωρίου εντός έδρας και τον ΠΑΟ Παλατιτσίων εκτός χρειάζεται μόλις έναν βαθμό (μια ισοπαλία) για να σφραγίσει την συμμετοχή της στα πλεϊ οφ και μαθηματικά αφου ευνοείται και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον 5ο Αλιάκμων Νησελίου που έχει 23 βαθμούς και στις δυο τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει την ΑΕ Σχοινά εκτός έδρας και τον ΠΑΟ Κουλούρας εντός.

Η Θύελλα Σταυρού με 25 βαθμούς με τον Αλιάκμων Νησελίου που όπως ήδη αναφέραμε να έχει 23 και καραδοκεί να μπει στην τετράδα των πλεϊ οφ που όμως για να ελπιζει θα πρέπει να κάνει δύο νίκες στα δυο παιχνίδια που του απομένουν.

Η ομάδα του Σταυρού την Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Παλατιτσίων εκτός έδρας και την επόμενη και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στην έδρα της την Δόξα Λιανοβεργίου.

Στον Β’ όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα αφού οι τρεις από τις τέσσερις ομαδες έχουν πάρει ήδη το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στα πλεϊ οφ. Πρόκειται για την ΑΕ Ποντίων που έχει 48 βαθμούς, τα Λευκάδια 44 και τον Αστέρα Τριποτάμου που ήδη έχει συγκεντρώσει 36 και τρεις που παίρνει από το παιχνίδι με τα Μονόσπιτα τα οποία είναι προγραματισμένο να αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική σύνολο 39. Ο 5ος του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακός Νάουσας που έχει 31 ακόμη κι αν κερδίσει και τους δυο αγώνες που του απομένουν συγκεντρώνει 37. Απειλεί ομως το Γιαννακοχώρι που βρίσκεται στην 4η θέση με 35 βαθμούς και χρειάζεται νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής στην έδρα του με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή του στα πλεϊ οφ αφού την επόμενη και τελευταία αγωνιστική κάνει το ρεπό του.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας με 31 βαθμούς τις δυο τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει την Ελπίδα Μονοσπίτων (παιρνει τους τρεις βαθμούς δίχως αγώνα) και τον Εθνικό Ράχης εκτός έδρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα πλεϊ οφ οι ομάδες της Β΄ κατηγορίας κουβαλάνε τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σ’ αυτούς προσθέτουν και αυτούς που κερδίζουν στην διαδικασία των πλεϊ οφ. Δηλαδή η ΑΕ Ποντίων θα έμπαινε στα πλεϊ οφ με 48 βαθμούς, τα Λευκάδια με 44 (Β’ ομιλο), ο ΠΑΟ Κουλούρας με 30, όσους και ο ΠΑΟ Παλατιτσίων αν τα πλεϊ οφ έκαναν πρεμιέρα αύριο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής