breaking news Νέο

Παλιοί γνωστοί, σε τυχαία συνάντηση και νέους αγώνες

Παλιοί γνωστοί, σε τυχαία συνάντηση και νέους αγώνες

H τύχη το ‘φερε έτσι, που στην περιοδεία της ομάδας των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Λαϊκής Ενότητας, της επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στην Π.Ε. Ημαθίας, την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, στη Μελίκη, να «πέσει» πάνω στον πρώην βουλευτή της ΝΔ και νυν υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας με το συνδυασμό «Δύναμη ανατροπής. Νέα Σελίδα» Μιχάλη Χαλκίδη.

Μάλιστα, στη συνάντηση αυτή υπήρξε και ένας θερμός εναγκαλισμός ανάμεσα στο Μιχάλη Χαλκίδη και την υποψήφια ευρωβουλευτή Λίτσα Αμανατίδου (που τυγχάνει να έχει αρκετές συγγένειες με κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων σε Διαβατό, Ν. Νικομήδεια, Ν. Λυκογιάννη, Σταυρό και Μακροχώρι).

Αμφότεροι γνωρίζονται από την παρουσία τους ως μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου στη διετία 2007-2009, ο μεν πρώτος ως βουλευτής της ΝΔ, η δε δεύτερη ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είχαν και την ευκαιρία να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες,  αλλά και ευχές για καλό προεκλογικό αγώνα και εκλογική ανάδειξη των υποψηφιοτήτων τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής