breaking news Νέο

Γελούσαν και τα... μουστάκια του!

Γελούσαν και τα... μουστάκια του!

Στην κυριολεξία γελούσαν και τα... μουστάκια του Αλέκου Χατζηκώστα, του καλού συνάδελφου και εκδότη της «ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ», στον... απόηχο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η εφημερίδα του, το περασμένο Σάββατο (6/4), στο φουαγιέ της Αντωνιάδου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας που - είναι αλήθεια - έφερε και αρκετό κόσμο στο χώρο του, με αφορμή τα 60 χρόνια της κουβανικής επανάστασης!

Η χαρά του Αλέκου Χατζηκώστα υπήρξε ακόμα μεγαλύτερη, για το ότι με την πρωτοβουλία που πήρε να διοργανώσει την εν λόγω εκδήλωση, αυτή κατάφερε να πάρει διεθνή προβολή!

Κάτι που φανερώνει, όπως επισήμανε ο ίδιος, τόσο το δημοσίευμα του υπουργείου Εξωτερικών της Κούβας, όσο και το ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου, που απευθύνεται σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, το Prensa Latina!

Εκεί, όμως, που καταλάβαινες το πόσο θερμά συναισθήματα έβγαζε ο Αλέκος Χατζηκώστας, για αυτή την πρωτοβουλία του και την απήχηση που είχε στον κόσμο, ήταν όταν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βρέθηκε να κάθεται δίπλα στο Νίκο Μόττα. Τι εστί Νίκος Μόττας; Ένας άνθρωπος, με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, τον οποίο και συνοδεύουν πτυχία, ακούγοντάς τον να περιγράφει, για το πως παρουσιάζεται σήμερα η ΚΟΥΒΑ, στη μετά Φιντέλ Κάστρο εποχή, σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, με τους Κουβανούς να θεωρούν κτήμα τους και να προσπαθούν να διαφυλάξουν την επανάστασή τους, παρά το διεθνή απομονωτισμό και το εμπάργκο που υφίστανται εδώ και 60 χρόνια, κύρια από τις ΗΠΑ! Πλην όμως οι Κουβανοί και, παρά την αρνητική προπαγάνδα που κυριαρχεί γι' αυτούς στη διεθνή κοινότητα, δεν κάμπτονται και αγωνίζονται, παλεύουν, για μια ανεξάρτητη και με λαϊκή κυριαρχία ΚΟΥΒΑ!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής