breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Έκανε το γύρο του κόσμου με ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Ολλανδός λάτρης της περιπέτειας ολοκλήρωσε ένα ταξίδι στον κόσμο με ηλεκτρικό αυτοκίνητο! Σκοπός του οδηγού, να προωθήσει το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς ως όπλο κατά της κλιματικής αλλαγής και ένα μέλλον χωρίς άνθρακα.

Ο Βίμπε Βάλκερ διένυσε 95.000 χλμ. με ένα στέισον βάγκον “Blue Bandit” Volkswagen Golf, που μετέτρεψε σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο και έτσι πραγματοποίησε το μεγαλύτερο ταξίδι που έχει επιχειρηθεί ποτέ στον πλανήτη με ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπως είπε.

Ο Ολλανδός αναχώρησε από την πατρίδα του στις 15 Μαρτίου του 2016 και πέρασε συνολικά 1.119 ημέρες και από 33 χώρες, για να προσελκύσει την προσοχή και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τη βιωσιμότητα και τη διάρκεια των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Τρία χρόνια χρειάστηκαν, για να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι μεταξύ της Ολλανδίας και της Αυστραλίας. Η διαδρομή χρηματοδοτήθηκε από δωρεές, που συνέβαλαν στην τροφοδότηση με ηλεκτρικό ρεύμα του “Blue Bandit”, όπως και στη σίτιση και στη διαμονή σε καταλύματα του οδηγού του.

Πέρασε μεταξύ άλλων από την Τουρκία, το Ιράν, την Ινδία, τη Μιανμάρ, τη Μαλαισία και την Ινδονησία, καθώς η διαδρομή είχε καθοριστεί έπειτα από προτάσεις, που λάμβανε στην ιστοσελίδα του.

*****

Πήγε ντυμένη νύφη στο γάμο του πρώην της!

Είναι αυτό που λένε "μην σου τύχει". Ο γαμπρός έμεινε άναυδος, όταν την ώρα του γάμου του είδε την πρώην του ντυμένη νυφούλα, να ανεβαίνει στη σκηνή που είχε στηθεί για το χαρμόσυνο γεγονός και να πέφτει στα πόδια του, παρακαλώντας τον να παντρευτεί εκείνη και όχι την αγαπημένη του.

Η σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο, με την πρώην να είναι πεσμένη στα πόδια του γαμπρού και ντυμένη νυφούλα και την κανονική νύφη να μένει στήλη άλατος και στη συνέχεια να φεύγει έξω φρενών!

Η πρώην πεσμένη στο πάτωμα εκλιπαρεί το γαμπρό να την παντρευτεί, λέγοντάς του ότι εκείνη φταίει για όλα και όλα αυτά λίγο πριν το φιλί του ζεύγους, που θα επισφράγιζε την αγάπη τους.

Το βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων φυσικά έγινε viral. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γαμπρός είχε χωρίσει με την πρώην του, γιατί ήταν διαφορετικές προσωπικότητες και δεν ταίριαζαν.

Ο τελετάρχης προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση και ο γαμπρός να συγκρατήσει τη νύφη, αλλά μάταια.

*****

Έπνιξε, αποκεφάλισε και έφαγε κομμάτια από τον 5χρονο αδερφό της

Δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψει κανείς το φρικιαστικό έγκλημα, που αποκαλύφθηκε στη Βραζιλία, με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι και δράστη την 18χρονη αδερφή του.

Η 18χρονη ομολόγησε ότι βασάνισε τον 5χρονο αδελφό της μέχρι θανάτου, πριν τον αποκεφαλίσει και του κόψει τα γεννητικά όργανα. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, σύμφωνα με την αστυνομία στη Βραζιλία, αφού μετά τον ακρωτηριασμό του αδερφού της, του έφαγε τα γεννητικά όργανα. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το φρικιαστικό έγκλημα έγινε στο πλαίσιο τελετής μαύρης μαγείας, αφού γύρω από το ακρωτηριασμένο πτώμα ήταν αναμμένα κεριά.

Το αποτρόπαιο θέαμα είδε πρώτη η μητέρα του 5χρονου αγοριού την περασμένη Πέμπτη, όταν με τη βοήθεια συγγενή της μπήκε μέσα στο σπίτι, στη νοτιοανατολική Βραζιλία. Τότε, είδαν την 18χρονη Καρίνα να στέκεται δίπλα στον κατατεμαχισμένο αδελφό της.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι τα τραύματα στο σώμα του παιδιού ήταν πρωτοφανή.

Σχεδόν τον είχε αποκεφαλίσει, είχε προσπαθήσει να του κόψει τα χέρια από τους καρπούς και είχε τρυπήσει τα μάτια του, ενώ του είχε κάψει και τα πόδια.

Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, έκοψε τα γεννητικά όργανα του αδερφού της και τα έφαγε. Όλα έγιναν μέσα σε δυο ώρες. Η μητέρα τους πήγε για ψώνια και άφησε την 18χρονη κόρη της να προσέχει το 5χρονο αδελφάκι της. Όταν επέστρεψε, βρήκε την πόρτα κλειδωμένη. Η Καρίνα δεν άνοιγε, παρά τις εκκλήσεις της μητέρας της και τότε απελπισμένη φώναξε ένα συγγενή της και μπήκαν, σπάζοντας την πόρτα. Το θέαμα ήταν τόσο αποκρουστικό, που η μητέρα έχασε αμέσως τις αισθήσεις της.

Η 18χρονη προσπάθησε να το σκάσει, αλλά την ακινητοποίησαν ο θείος της και γείτονες. Ήταν τέτοια η μανία της, που τραυμάτισε το θείο της και δάγκωσε ακόμα και το σκύλο της οικογένειας, πριν την σταματήσουν.

*****

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο στον κόσμο!

Ο αεροδιάδρομος στο νησί St. Martin, ξεκινάει αμέσως μετά την παραλία, με αποτέλεσμα τα αεροπλάνα να περνούν στην κυριολεξία λίγα μόλις μέτρα πάνω από τα κεφάλια των τουριστών. Πολλές φορές μάλιστα τους παρασέρνουν με την ώθηση του άνεμου, που προκαλούν οι μηχανές των αεροσκαφών. To εντυπωσιακό αυτό φαινόμενο είναι πλέον καθημερινό και χιλιάδες επισκέπτες το απαθανατίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα ή κάμερες.

*****

Χρειάστηκε 90 ώρες, για να κάνει 1 εκατ. κουκίδες σε ένα χαρτί

Ο καλλιτέχνης David Bayo χρειάστηκε συνολικά 90 ώρες, για να ολοκληρώσει το έργο του, καθώς έπρεπε να κάνει συνολικά πάνω από 1.000.000 κουκίδες. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι ένα έργο που απαιτούσε μεγάλη λεπτομέρεια και ακρίβεια. Όταν, όμως, τελείωσε, εμφανίζεται το πρόσωπο μιας γοητευτικής γυναίκας με φόντο μια έπαυλη!

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Νταβίτ Μπαγιό (David Bayo) είναι αυτοδίδακτος, με έδρα το Στρασβούργο της Γαλλίας και περνάει εκατοντάδες ώρες, δημιουργώντας για παράδειγμα ένα πορτρέτο. Το εντυπωσιακό, επίσης, είναι ότι δεν είχε κάνει κάποιο σχέδιο προηγουμένως, εκτός από μια ελαφρά γραμμή με μολύβι, για να τον καθοδηγεί.

Όπως λέει, του αρέσει να εξερευνά «διαφορετικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων και των μέσων, αλλά έχοντας κατά νου το αληθινό πάθος μου για πορτρέτα.

Όπως περιγράφει ο Bayo, μπορεί να περάσει εκατοντάδες ώρες σε ένα κομμάτι, «κτίζοντας στρώματα και προσπαθώντας να επικεντρωθώ σε αυτό το ιδιαίτερο βλέμμα, που μου αρέσει πραγματικά».

Ο καλλιτέχνης δημιουργεί έργα ζωγραφικής και σχεδίων, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών. Όπως επισημαίνει o Bayo, «η υπομονή και η αφοσίωση είναι το κλειδί, για να κυριαρχήσω σε αυτές τις τεχνικές».


Πήγε ντυμένη νύφη στο γάμο του πρώην της!
Έπνιξε, αποκεφάλισε και έφαγε κομμάτια από τον 5χρονο αδερφό της
Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο στον κόσμο!
Χρειάστηκε 90 ώρες, για να κάνει 1 εκατ. κουκίδες σε ένα χαρτί

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής