breaking news Νέο

Αναταράξεις δημιούργησε η συμπόρευση της «Δύναμης Δημιουργίας» με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Αναταράξεις δημιούργησε η συμπόρευση της «Δύναμης Δημιουργίας» με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Αναταράξεις δημιούργησε η συμπόρευση της «Δύναμης Δημιουργίας», του συνδυασμού της υποψήφιας δημάρχου Νάουσας Ίλιας Ιωσηφίδου, με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Ο Θανάσης Παντζαρτζίδης με επιστολή του μας γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί από το συνδυασμό, επισημαίνοντας τα εξής :
«Θα ήθελα να γνωστοποιήσω με την παρούσα επιστολή την παραίτησή μου από την παράταξη της Ίλιας Ιωσηφίδου «Δύναμη Δημιουργίας». Μετά και την απόφαση για συμπόρευση-συνεργασία του συνδυασμού με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και την ομάδα του Σταύρου Τσέλιου, είναι πλέον αδύνατο για μένα και για τα ιδεολογικά μου πιστεύω να συμμετέχω σε αυτόν το συνδυασμό.
Όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα τον πατριωτικό χώρο με συνέπεια, γιατί πιστεύω στην Ελληνική ιδέα και ό,τι περιβάλλει ο μανδύας του Ελληνισμού.
Θέλω να σημειώσω ότι δεν έχω κανένα προσωπικό πρόβλημα ούτε με την Ίλια Ιωσηφίδου, ούτε με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όμως το ιδεολογικό χάσμα που μας χωρίζει είναι αξεπέραστο.
Με την ίδια αγάπη και όλες μου τις δυνάμεις θα συνεχίσω να προσφέρω στην τοπική κοινωνία του Δήμου Νάουσας, αγωνιζόμενος για την επίλυση των προβλημάτων της». 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής