breaking news Νέο

Γιώργος Κούτσιας: Ένα αστέρι ανατέλλει

 Γιώργος Κούτσιας: Ένα αστέρι ανατέλλει

Μετά την Κ19 και η Κ15 του ΠΑΟΚ κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο της Super League, νικώντας στον τελικό τον Άρη με 3-1, παραμένοντας μάλιστα και αυτή αήττητη σε ολόκληρη την διάρκεια της σεζόν.

Πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ της ομάδας του ΠΑΟΚ, ένας ημαθιώτης 15χρονος επιθετικός που υπόσχεται να αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Ο Γιώργος Κούτσιας.

Ο Γιώργος Κούτσιας, με καταγωγή από τα Τρίκαλα Ημαθίας και γιος του Νίκου Κούτσια, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων και της Αλεξάνδρειας, γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 2004 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στην Ακαδημία των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας. Εκεί τον ανακάλυψαν τα λαγωνικά του ΠΑΟΚ και σε ηλικία 11 ετών!! Το 2015 μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ζει στο σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και όλοι μιλούν για έναν πολύ χαρισματικό επιθετικό, ένα γρήγορο παιδί, με ύψος 1,78 στα 15 του, με μεγάλη ευστροφία και αντίληψη που παράλληλα διαθέτει πολύ καλή αίσθηση του γκολ, υψηλή τεχνική και ηγετικά χαρακτηριστικά. Μόνο φέτος στους αγώνες πρωταθλήματος έχει πετύχει περισσότερα από 30 τέρματα, από τα οποία τα δύο στον τελικό με τον Άρη και το ένα στον ημιτελικό στο 2-1 επί του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Κούτσιας είναι αρχηγός της Κ15 του ΠΑΟΚ και φυσικά αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής Παίδων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής