breaking news Νέο

Συμφωνία για την ίδρυση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

  • Συμφωνία για την ίδρυση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας
  • Συμφωνία για την ίδρυση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

Σε συμφωνία κατέληξε χθες η δεύτερη διαδοχική σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, κτηνοτρόφων, βιομήχανων και τυροκόμων για την ίδρυση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας.

 

Μετά το αίσιο τέλος των διαβουλεύσεων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, δήλωσε:

«Σήμερα άνθισε το λουλούδι που φυτεύτηκε, ο σπόρος καλλιεργήθηκε με επιμέλεια με κόπο και έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να συγχαρώ όλες τις πλευρές για την επιμονή, την υπομονή και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις, αλλά πάνω από όλα την πίστη τους στη Διεπαγγελματική Οργάνωση της Φέτας. Χαιρετίζω την ίδρυσή της και εύχομαι καλές δουλειές στο δύσκολο έργο της. Ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή ότι στο πλαίσιο της πολιτικής μας αταλάντευτη βούληση είναι η ίδρυση, αλλά κυρίως η στήριξη της διεπαγγελματικής στην εκπλήρωση του έργου της. Η διεπαγγελματική της φέτας έχει ως μοναδικό σκοπό την προάσπιση και τη στήριξη του προϊόντος και ταυτόχρονα είναι ο συνομιλητής της πολιτείας, ο σύμβουλός της. Δεν είναι ένα συνδικαλιστικό όργανο. Με αυτό το πλαίσιο θα πορευτούμε για το καλό του κτηνοτροφικού και παραγωγικού κόσμου.

Ευελπιστώ ότι από εδώ και πέρα θα υπηρετήσουμε όλοι το εθνικό μας κεφάλαιο, τη Φέτα, χωρίς εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων, με αταλάντευτη βούληση απέναντι σε όποια πλευρά παρεκκλίνει του στόχου και με την αναγκαία αποφασιστικότητα απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια που θα θέτει σε κίνδυνο την εξυπηρέτηση του μεγάλου σκοπού.»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής