breaking news Νέο

Σαρωτική η Νίκη Αγκαθιάς

Σαρωτική η Νίκη Αγκαθιάς

Η Νίκη Αγκαθιάς έκανε το καθήκον της, κέρδισε με 4-0 στην τελευταία αγωνιστική την ΑΠΕ Λαγκαδά έπιασε τους 53 βαθμούς όμως η δεύτερη θέση την οποία είχε για στόχο ολόκληρο σχεδόν τον δεύτερο γύρο δεν εξαρτάτο πλεον από την ίδια αλλά ήταν συνδυασμός της δικής της νίκης και με το τι θα έκανε ο ΠΟ Τρίγλιας στο γήπεδο της  Νέας Ευκαρπίας με αντίπαλο τον Μακεδονικό, τελικα η ομάδα της Χαλκιδικής κέρδισε 2-0 και κατέλαβε την 2η θέση.

Στην αποχαιρετιστήρια φετινή παράσταση της η Αγκαθιά πάντως είχε καλη παρουσία έφθασε με άνεση στην νίκη και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους.

Το 4-0 δείχνει και την εικόνα του παιχνιδιού. Η ομάδα της Αγκαθιάς ηταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και εκτός από τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε δημιούργησε αρκετές ακόμη ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει κι αλλα γκολ.

Το σκορ για την γηπεδούχο ομάδα άνοιξε στο 24’ με κεφαλιά του Ρογγότη ύστερα από εκτέλεση κορνερ του Σούκια. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα της Αγκαθιάς θα μπορούσε να ζευγαρώσει τα τέρματά της με το Κίτσα Ευγ. που βγήκε ύστερα από σέντρα του Γκελοσάνι απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΠΕΛ, όμως την τελευταία στιγμή έχασε τον βηματισμο του και δεν κατάφερε να κοντρολάρει σωτά την μπαλα.

Νέα ευκαιρία για την γηπεδούχο στο 37’ με τον Αβραμόπουλο να επιχειρεί να κρεμάσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Πετράκη, ομως ο Κοτανίδης να προλαβαίνει την μπάλα λίγο πριν αυτή περασει την γραμμή του τέρματος της ομάδας του και να την απομακρύνει.

Τελικά το 2-0 έγινε στο 44’ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή του Πέτκου.

Στο 57’ ο Κίτσας Ευγ. δέχθηκε την πάσα του Γιατζιτζόγλου και με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, με τον Χατζόπουλο στο 72’ να διαμορφώνει το4-0 με απευθείας εκτέλεση φαουλ.

Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ όταν ο Δανας βρέθηκε απέναντι από τον Τόλιο όμως δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τσιμεντερίδη από την Ενωση της Κοζάνης που δεν είχε δύσκολο έργο και ανταποκρίθηκε με επιτυχία βρήκε την Νίκη Αγκαθιάς να ολοκληρώσει την φετινή επίσημη χρονιά της με μια μεγάλη και άνετη νίκη.

Διαιτητής ο κ. Τσιμεντερίδης (Κοζάνη) με βοηθούς τους Μωϋσιάδη και Δρουδάκη από τα Γρεβενά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Νίκη Αγκαθιάς (Κωστογλίδης): Τόλιος, Ρογγότης, Λιόλιος (46′ Ζαρογιάννης), Πατσιαβούρας, Κασαπίδης (46′ Γιατζιτζόγλου), Αβραμόπουλος, Πέτκος, Σούκιας (59′ Ηλιάδης), Προβατίδης (46′ Χατζόπουλος), Κίτσας Ευγ., Γκελοσάνι.

ΑΠΕ Λαγκαδά (Καρακώστας): Πετράκης, Τσουκάλης, Κοτανίδης, Βακουφτσής (55′ Καρυπίδης), Ζέρβας, Κασιάνος, Πουλής (72′ Δεδόπουλος Σ.), Ντεμίρι, Μάρκου (46′ Δανάς), Τσακάλης (42′ Παφίλης), Δεδόπουλος Ε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής